Present Bollenstreek doet mee aan NL Doet, doe jij al mee?

Datum : 01-03-2022

Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart 2022, samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!

Present Bollenstreek heeft ook een aantal hele leuke activiteiten op de site van NL Doet staan. Zij organiseren het hele jaar projecten voor groepen vrijwilligers die zich een dag(-deel) willen inzetten voor de meest kwetsbaren. Om voor deze mensen echt het verschil te kunnen maken. Wil je wel eens kijken wat vrijwilligerswerk eigenlijk is en hoe leuk dat kan zijn? Of wil je graag wat meer mensen leren kennen, wat meer sociale contacten opdoen? Doe dan vooral mee aan deze laagdrempelige grootste vrijwilligersactie die NL Doet is! Opgeven kan via nldoet.nl of door een mailtje te sturen naar Present Bollenstreek. Mocht de datum van NL doet niet uitkomen maar wil je wel graag op een ander moment met een groep een keer aan de slag? Stuur dan een mailtje naar info@presentbollenstreek.nl.

Hillegom – Ook Bollenstroom roept vrijwillgers op om in actie te komen tijdens NL Doet op 11 maart. Om de tuin weer zomerklaar te krijgen, is hulp nodig. Er moet veel gebeuren: tegels algenvrij maken, tuinmeubilair schoonmaken, tuin opschonen, snoeien van struiken en boompjes, planten van voorjaarsbloeiers, een smakelijke lunch klaar maken voor alle hulp en creatieve aankleding voor de tuin. Help gezellig mee en meld je aan bij : a.van.duin@zorgbalans.nl Laat weten wanneer je kunt helpen, in de ochtend; in de middag of de hele dag. Het resultaat is deze zomer weer een tuin vol geur en kleur zodat iedereen kan genieten van het mooie weer, de bloemen, de vlinders en vogels.

Present Bollenstreek doet mee aan NL Doet, doe jij al mee?

Abonneer op onze nieuwsbrief