Aanmelden Memberschip

Datum : 16-07-2024

Kom ook onder de aandacht van 3.500  decisionmakers in de regio Duin & Bollenstreek! En nog veel meer als je de leden van Haarlem en Kennemerland meerekent. 

U bent ongetwijfeld al lang een trouw lezer van de Nieuwsbrief  MeerBusiness Duin & Bollenstreek.

Bent u dat nog niet? Neem dan als goed voornemen voor u - of uw bedrijf - een lidmaatschap van onze netwerkorganisatie. MeerBusiness biedt namelijk meer.

Dit lidmaatschap van euro 195,- biedt u, onder meer, het volgende:

  • Een effectief netwerk dat proactief voor u werkt. Hierdoor bereiken we collectief en individueel betere resultaten. Zowel persoonlijk als in het werk. Materieel en immaterieel.
  • Verbetering van uw professionele vaardigheden en competenties als ondernemer en leider via de Inner circle.
  • Een betere balans: tussen leven en werk en tussen lichaam en geest. Samen verbinden, ontspannen en inspireren. Zo wordt het voor iedereen mooier en leuker.
  • Meer plezier en zingeving, omdat we samen concreet en proactief bijdragen aan een betere samenleving. Niets geeft een intenser gevoel dan het voor andere mensen ook beter, leuker en mooier te maken.

 

Daarnaast kunt u ook partner of sponsor worden. Voor verdere details verzoeken wij u vriendelijk onze website te bezoeken. Wij zien u graag op bovengenoemde evenementen en verwelkomen u graag als lid!

Aanmelden

Bedrijf
Functie
Initalen
Tussenvoegsel
Achternaam
Adres
Huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Opmerkingen
 
Algemene Voorwaarden
  Aanmelden
Terug naar het overzicht

Abonneer op onze nieuwsbrief