Zoekt u een stagiaire of heeft u een stageplek of heeft u een vacature?

  • Heeft u voor korte of langere tijd ruimte voor jonge mensen die bij u praktijkervaring op kunnen doen in het kader van hun opleiding?
  • Wilt u uw expertise delen met jonge mensen in opleiding en een gastles aanbieden?
  • Kunt u leerlingen een project aanbieden binnen uw organisatie?
  • Weet u niet precies waar u hiervoor terecht kan?

De scholen voor VMBO en MBO in de regio zijn altijd op zoek naar stageplaatsen/projecten/gastlessen etc.

U kunt uw vraag/aanbod neerleggen bij frans@meerbusiness.nl 
Wij nemen contact met u op en zorgen ervoor dat uw vraag/aanbod zo spoedig mogelijk behandeld zal worden.

Wellicht is uw toekomstige stagiaire het talent dat u zoekt voor de toekomst van uw onderneming!

 

Vacature

Talent hebben we nooit genoeg zegt Arjan Warmerdam van 4PROCES in Hillegom


In 2014 startte Arjan Warmerdam met 4PROCES. Zijn missie was helder: bedrijven helpen om optimaal te renderen door passende software-oplossingen voor hen te bouwen met FileMaker. Toepassingen die perfect aansluiten bij het bedrijf van de klant, die helpen om bedrijfsprocessen te Vereenvoudigen,  Verbeteren en Versnellen. Applicaties mét vlotte ontwikkeltijd, zodat de klant er snel mee aan de slag kan. Na een paar maanden waren er al extra handjes nodig om aan de vraag te kunnen voldoen en we werken nu met 12 mensen bij 4PROCES. Er is op ons kantoor in Hillegom altijd ruimte voor nieuwe mensen die ook goed gedijen op uitdagende opdrachten, gezellig samen lunchen en gezamenlijke borrels en teamuitjes. Benieuwd of we een goeie match zijn of ben je daar al van overtuigd? We horen graag van je. Solliciteer op de vacature die bij jou past of mail ons en kom binnenkort onze koffie proeven. 

FileMaker ontwikkelaar
Als ontwikkelaar bij 4PROCES doorgrond je bedrijfsprocessen, begrijp je wat klanten nodig hebben, geef je advies vanuit jouw expertise en bouw je de applicatie. De functie heet bij ons FileMaker Consultant; je werk is veel breder dan bouwen achter je computer

Sales buitendienst
Als sales consultant leg je de puzzel: je ziet het probleem van de klant en hoe wij dit voor hen op kunnen lossen met onze applicaties. Dit kan je met jouw ICT-kennis in begrijpelijke taal uitleggen aan de klant én aan de collega’s die gaan bouwen.

Support medewerker
De supportmedewerker bij 4PROCES is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Kan jij je vinden in zowel ‘moeilijke vragen bestaan niet‘ als ‘domme vragen bestaan niet‘? Dan is een plek op onze supportafdeling misschien wel iets voor jou.

Bekijk de vacatures uitgebreid op de site van 4PROCES klik HIER

Abonneer op onze nieuwsbrief