Raad van Aanbeveling

Onderstaand vindt u de Raad van Aanbeveling van MeerBusiness:

Christiaan van Arkel 
De jongste theaterdirecteur van Nederland is in 2019 directeur van de Muze geworden.  De afgelopen jaren heeft Christiaan Van Arkel in diverse functies gewerkt bij onder meer De Muze en Stage Entertainment. Hij ziet volop kansen om de Muze samen met het netwerk van MeerBusiness verder uit te bouwen als hét podium van de Bollenstreek en als centrum voor cultuur. Christiaan studeerde in 2018 af als Literatuurwetenschapper aan Universiteit Leiden. In 2019 studeerde hij af aan de Master Book en Digital Media Studies aan dezelfde Universiteit’.

Jos van der Vlugt
Oud vennoot bij VDSD en PFP consultants in Lisse. Een middelgroot assurantiekantoor en pensioenadviesbureau waar een twintigtal mensen werkzaam zijn. Jos is specialist in verzekeringszaken voor bedrijfsmatige relaties. Aandachtsgebied is hierbij vooral schadeverzekeringen. Jos is gecertificeerd financieel planner (FFP), mediator (NVMV), gevolmachtigde agent en tevens is hij gecertificeerd registermakelaar in assurantiën (RMiA).Erik Ziengs
MeerBusiness is het schoolvoorbeeld van een club die in staat is de verbinding te leggen met de politiek en bedrijfsleven. De jaarlijkse bezoeken van MeerBusiness aan de Kamer waren voor mij als toenmalig Tweede kamerlid voor de VVD en woordvoerder MKB  een bron van inspiratie. De vragen die ik tijdens zo’n bezoek kreeg, zorgden er mede voor dat de problemen maar ook de kansen die ondernemers zien, onder de aandacht kwamen. Als voorzitter van ondernemend Nederland (ONL) zal ik zeker in contact blijven met MeerBusiness, al was het maar om feeling te houden met die mooie Duin & Bollenstreek.   
Erik Ziengs De brug tussen ondernemer en politiek (Voorheen VVD fractielid 2010-2021)

Arie van Erk,
Als burgemeester van Hillegom, de prachtige plek in het hart van de Duin & Bollenstreek heb ik mogen ervaren dat MeerBusiness een goed en gezellig zakelijk platform is. Door de brede groep leden is het een ontmoetingsplaats waar je oude bekenden tegenkomt maar ook nieuwe contacten kunt aanboren. Kortom hier wil je bij horen. Met behulp van MeerBusiness kunnen nieuwe zakelijke initiatieven ontstaan en de bestaande relaties worden versterkt. MeerBusiness is een actieve club met activiteiten waar je niet om heen kunt. Een ontmoetingsplaats van mensen, kennis en kansen om de Duin en Bollenstreek nóg aantrekkelijker te maken.    

Andy Houtkamp
Andy Houtkamp,  commentator/verslaggever bij NOS-sport. De raad van aanbeveling. Hierin zitten 2 belangrijke woorden, raad en aanbevelen. Twee woorden die mij zeer aanspreken, mede gezien mijn werkzaamheden en ervaring. DeDuin & Bollenstreek, een actieve streek op veel terreinen zoals, laat ik in mijn eigen straatje blijven, de sport. En een actieve businessclub. Mijn ervaringen en kennis van media en communicatie wil ik graag inbrengen in Meerbusiness Duin-en Bollenstreek.

Jeffrey van Soest 
Jeffrey is de derde generatie ijs & chocoladebereiders die Haarlem en de Bollenstreek aan kwalitatief hoogstaande culinaire lekkernijen heeft  weten te krijgen. Met zijn onlangs verworven directiefunctie binnen het smakelijke familiebedrijf treedt hij in de voetsporen van moeder Karin en vader Gert en zal hij in de toekomst vaker in de Bollenstreek verblijven. De nieuw verworven directiestatus zal er voor zorgen dat hij vaker dan voorheen met MeerBusiness Duin & Bollenstreek en haar relaties zal netwerken. Het netwerken zit hem overigens net als een chocoladesoort PUUR in het bloed en MeerBusiness is zeer verheugd Jeffrey aan de Raad van Aanbeveling te mogen toevoegen. 
Marco Kloppers
Mijn naam is Marco Kloppers, 49 jaar. Nu nog woonachtig in Arnhem en binnen Meerlanden verantwoordelijk als manager voor de commerciële inzameling van restafval en opnieuw in te zetten grondstoffen. Daarnaast ben ik vader van twee bijna volwassen tieners en gelukkig getrouwd met mijn jeugdliefde. Wij zijn fervente zeilers en in de vakanties kiezen we bi voorkeur het ruime sop om te koersen waar de wind ons heen waait. MeerBusiness werd mij in de schoot geworpen door mijn voorgangers en mijn huidige collega's. "Goede club , die voor ons deuren opent en ons in contact brengt met de leden van MeerBusiness die voor ons natuurlijk stuk voor stuk interessant zijn. Het zal niet lang duren dan krijgt iedere ondernemer te maken met de circulaire economie, hergebruik van grondstoffen en natuurlijk de verzorging en oplossing van de eigen afvalstoffen. Wij helpen er samen met MeerBusiness heel graag bij. Dus wij komen graag met u in contact!
Hans van Schie RA
In 1990 gestart bij een Big 4 kantoor. In 1995 afgestudeerd als RA en en sinds 2020 partner bij Maarschalk | Ligthart accountants en belastingadviseurs in Heemstede. Als accountant en adviseur altijd op zoek naar de mens achter de getallen. Jarenlange ervaring bij MKB-ondernemingen in alle branches, maar vooral in de dienstverlenende sector. In de Bollenstreek zeer bekende en geliefde netwerker en penningmeester bij diverse organisaties zoals Hillegoms Muziekfeest, KoopCentrum Hillegom, InitiatiefRijk Hillegom, Beatles Monument Hillegom. Sinds 2020 voorzitter van de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek

Abonneer op onze nieuwsbrief