Bent u de ondernerner met de vraag waarmee MAVO-HAVO-VWO leerlingen u kunnen helpen?

Datum : 02-02-2022

Een nieuw jaar, nieuwe inspiratie en nieuwe kansen! Graag grijpen wij ook dit jaar weer alle kansen aan om succesvolle matches te realiseren tussen onderwijs en ondernemers. Op dit moment zoeken wij (OADB= Onderwijs en arbeidsmarkt Duin en Bollenstreek) voor een aantal scholen van het voortgezet onderwijs in de Duin en Bollenstreek leuke, interessante en leerzame praktijkopdrachten in de periode van half maart t/m half april.

Het betreft 4-daagse stages, 4 daagse Maatschappelijke Diensttijd en bedrijfsbezoeken. Meestal in groepjes van 4-5 leerlingen maar ook voor 1 leerling of duo's. Het kan gaan om meeloop/meewerk activiteiten en het opdoen van beroepskennis maar leerlingen vinden het over het algemeen ook leuk om uitgedaagd te worden en zich in te  zetten voor "real life vragen". Met andere woorden: inzet die ertoe doet, waar zij van leren en waarmee zij van betekenis kunnen zijn voor u of uw klantgroep.

Denk hierbij aan: het ontwerpen van een folder, meedenken over ict aangelegenheden, een klein onderzoek met analyse en aanbevelingen, actualiseren van een website, een activiteit/sportevenement ontwikkelen, pr ihkv bewustwording op het gebied van duurzaamheid, vergroening, etc. (klik HIER voor meer info/toelichting de bijlage).

Doel: de leerlingen een life time experience op laten doen door hen kennismaken te laten maken met al het mooie werk en de verschillende beroepen/sectoren dichtbij huis. Bent u de ondernemer die bij wil dragen aan zo'n waardevolle ervaring voor de medewerker van de toekomst? En vind u het zelf ook leuk en inspirerend om uw bedrijf hiervoor open te stellen en u daarmee tevens te profileren als een aantrekkelijke werkgever in die toekomst?  Dan hebben we een meteen een passende match!!
Ter informatie voegen wij de toelichting en het inschrijfformulier mee als u hier klikt in DEZE bijlage. En mocht u nog verdere vragen hebben of willen afstemmen dan zijn wij daar natuurlijk graag toe bereid.

Mail of bel ons gerust via onderstaande contactgegevens. Ook nodigen wij u graag uit voor een bezoekje aan onze website www.oadb.nl waar u al onze activiteiten kunt vinden. Wij danken u bij voorbaat, mede namens de enthousiaste leerlingen, heel hartelijk voor uw mogelijke belangstelling en eventuele aanbod voor 1 of meer praktijkplekken!
Hartelijke groet,
Erika van der Heijden, 06- 29048432
Mariëla van der Meer, 06- 40045929

Bent u de ondernerner met de vraag waarmee MAVO-HAVO-VWO leerlingen u kunnen helpen?

Abonneer op onze nieuwsbrief