Het is weer zo ver! 10 ondernemers sluiten zich op voor The Adamas Lock-Up 2022!

Datum : 13-02-2022

Voor wie Adamas nog niet kent
Adamas ondersteunt mensen die geraakt zijn door kanker bij het vergroten van hun veerkracht en daarmee hun kwaliteit van leven. Voor (oud)patiënten, naasten en nabestaanden. Adamas werkt behoeftegericht en biedt o.a. informatie, 1-op-1 gesprekken, lotgenotencontact en creatieve, ontspannings- en beweegactiviteiten.  

15 jaar Adamas
14 februari 2022 bestaat Adamas 15 jaar! Om hier een feestelijk tintje aan te geven wordt er in mei een open huis georganiseerd. Tijdens het open huis kun je kennis maken met het aanbod van Adamas en wat het centrum kan betekenen in het leven van mensen die leven met en na kanker. Iedereen is welkom!   Adamas is 100% afhankelijk van donaties, subsidies en giften. Daarnaast organiseren ze evenementen om geld op te halen, zoals The Adamas Lock Up. In 2017 bedacht Annelies Osinga, Leidinggevend Coördinator Adamas, dit evenement en het werd in niet alleen in 2017, maar ook in 2019 een daverend succes.  

25 maart 2022
“25 maart 2022 is de derde editie van de Adamas Lock-Up en met de kanjers die we nu hebben is succes gegarandeerd”, lacht Annelies. 10 ondernemers uit de regio laten zich voor een dag opsluiten in ons mooie huis om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor mensen die leven met en na kanker. We gaan in deze editie vol inzetten op het werven van Adamas Bedrijven Club leden (ABC). Voor €250, €500 of €1.000 voor minimaal 2 jaar ben je lid en ondersteun je Adamas om de deuren open te kunnen houden. “We hopen dat iedereen zijn telefoon opneemt”!  

Wie doen er mee ?
Arno de Fuijk Into Business Haarlemmermeer & Duin en Bollenstreek
Eva van der Kwast CommuniKeet
Krijn van Dijk GAAF Bureau
Monique Duwel The Travel Club
Anja de Rijk De Rijk Leimuiden
Gerco Tolsma MeerBusiness Haarlemmermeer
John Moors Horsman & Co
Inez van Boxtel Inezpire
Hugo van Luling MEER Vastgoed
William Reitsma RD ICT & Events    
(de foto’s van de deelnemers, zie bijlage, corresponderen van links naar rechts met de volgorde van de namen)

Het is weer zo ver! 10 ondernemers sluiten zich op voor The Adamas Lock-Up 2022!

Abonneer op onze nieuwsbrief