Ho, ho, ho, Daar is de Kerstman !

Datum : 23-11-2020

Ja, nog maar 36 nachtjes slapen en dan is het kerst! Waarder je werknemers en geniet nog van de tijdelijke verruiming van de werkkostenregeling. 
Het te besteden percentage van de loonsom is verhoogd van 1,7% naar maar liefst 3%.

Via de WKR (werkkostenregeling) kunnen werkgevers belastingvrij vergoedingen, in de vorm van bijvoorbeeld een kerstgeschenk, thuiswerkpakket of relatiegeschenk, aan werknemers geven. Wanneer dit gebeurt binnen de vrije ruimte van de WKR hoeven zij hierover dus geen loonheffing af te dragen!

Onze tip van de dag is het kerstpakket Volle Trolley! Een bijzonder groot familiepakket in optima forma! De veelheid aan artikelen in rood getinte verpakkingen zal zeker op prijs gesteld worden en is een welkome aanvulling op de kerstinkopen. De mooie zwarte Trolley met cabin size formaat en de rode rugzak komen goed van pas als er gereisd gaat worden in de kerstvakantie. Een royaal gevuld kerstpakket, voor het hele gezin samengesteld.

Fijne kerstdagen! Via deze link hieronder kun je dit pakket en vele andere opties bekijken en bestellen. Wil je een aanbieding op maat of corona proof aflaten leveren? neem contact op! Regel het vandaag want sommige pakketten zijn reeds uitverkocht!  

De hartelijke kerstgroeten van Barry van Eeden,
+31 (0)6 28976572,  
info@11cideas.com of kom langs!  
Heereweg 331 Lisse  

Bekijk, bestel hier dit pakketten.
https://11cideas.com/detail/index/sArticle/25919/sCategory/0

Abonneer op onze nieuwsbrief