Ben jij aanwezig bij de Grand Finale van de Jonge OndernemersPrijs Duin & Bollenstreek 21 maart 2024

Datum : 21-03-2024 18:00

De uitreiking van deze inmiddels prestigieuze prijzen vindt plaats tijdens de Grand finale op 21 maart 2024.
Er zijn maximaal 120 plaatsen beschikbaar voor deze gezellige en interessante avond dus wees er snel bij!

Een feestelijke avond in de prachtig aangeklede grote zaal van het Fioretti college Hillegom. 15 tafels van maximaal 8 personen voor een muzikaal omkleed podium. Aan elke tafel is ruimte voor 6 ondernemers of uw gasten en aan de meeste tafels zullen twee genomineerde studenten een plek krijgen.

Met optredens van leerlingen maar ook artiesten die hun sporen al hebben verdiend. De uitreiking van de Ondernemend Hillegom Students Award en de Jonge OndernemersPrijs Duin & Bollenstreek 2024. 

Het belooft net als de vier voorgaande gala's een onvergetelijke avond te worden met verrassende optredens van jonge artiesten en vanzelfsprekend een uitstekend diner voor u geserveerd door studenten van het Fioretti college Hillegom.

U wordt uitgenodigd een tafel (of plek)  te reserveren voor deze geheel verzorgde avond inclusief diner met begeleidende wijnen, entertainment en de bekendmaking van de winnaars. Wilt u deze avond bijwonen reserveer dan een tafel voor 6 personen of reserveer per persoon. Kosten per tafel € 599.-- excl. Btw (incl 2 studenten Fioretti finalisten) Kosten per persoon €  125 excl. Btw. Vul onderstaande aanmelding in en geef bij opmerkingen aan met hoeveel gasten u wenst te komen en of u dieetwensen heeft. Een email sturen mag ook. frans@meerbusiness.nl

Aanmelden

Bedrijf
Functie
Initalen
Tussenvoegsel
Achternaam
Adres
Huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Opmerkingen
 
Algemene Voorwaarden
  Aanmelden
Terug naar het overzicht

Abonneer op onze nieuwsbrief