netwerkbijeenkomst een kijkje in de klassen van Fioretti Hillegom

Datum : 06-10-2022 00:00

De datum is nog niet bekend, maar wordt in het nieuwe schooljaar bepaald. Onze tekst is wel al klaar dus maak jezelf maar vast enthousiast.

Hoelang is het geleden dat jij in de klas zat?
En wat was het vakkenpakket? Les in virtual reality, artifical intelligence, 3D printen, lasersnijden, innovatief vakmanschap?
Je hebt het vast niet gehad op school. Maar de leerlingen van het Fioretticollege Hillegom worden voorbereid op al deze nieuwe zaken. 

MeerBusiness Duin & Bollenstreek neemt je mee terug in de klas en laat zien waar de studenten van Fioretti tegenwoordig allemaal mee bezig zijn. Wij kunnen u wel vast verklappen dat je je ogen uitkijkt. Fioretti Hillegom is nl. een heel vooruitstrevende school. Een school die zich nu al concentreert op de toekomst.

Dus kom naar de netwerkbijeenkomst "bij ons op school zijn wij onze tijd vooruit", waarbij ondernemers een inkijkje wordt geboden in de ultra moderne leermiddelen en mooie moderne klaslokalen:

De bijeenkomst gaat niet alleen maar over techniek maar betreft vrijwel alle sectoren (dus niet enkel techniek) Ook de nieuwe opleiding Technologie en Innovatief Vakmanschap, een presenteren de nieuwe website 'Partnerschap Beroepsonderwijs regionaal Bedrijfsleven' met een toelichting op de onderliggende bedoelingen van dit partnership. 

MeerBusiness zorgt voor een rondleiding door de school langs alle praktijklokalen waarna je een goed beeld kan vormen van de moderne leermethoden en wellicht wel ruimte hebt voor een interessante stageplek. 

Aanmelden

Bedrijf
Functie
Initalen
Tussenvoegsel
Achternaam
Adres
Huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Opmerkingen
 
Algemene Voorwaarden
  Aanmelden
Terug naar het overzicht

Abonneer op onze nieuwsbrief