GECANCELD ontbijtbijeenkomst Huys Dever thema stages, studenten en werkplekken

Datum : 09-03-2022 08:00

Datum : 09-03-2022 08:00
Op de tweede woensdag van de maand wordt Huys Dever omgetoverd tot het Castle of MeerBusiness en zal er een actuele presentatie worden gegeven.
U bent van harte welkom als lezer van de MeerBusiness Nieuwsbriefaanmelden db@meerbusiness.nl. Kom al is het maar dat u weer mag netwerken en wij een vers croissantje en een lekkere kop koffie (Dever) voor u hebben ingekocht

Maar liefst 3 scholen/leerinstituten praten u in 3 x 10 minuten bij over studieontwikkelingen, stageplekken, onderzoeken etc. die interessant voor u, uw bedrijf  en de student zijn.

OADB (Onderwijs en Arbeidsmarkt Duin & Bollestreek) Talent4life, verbindt onderwijs, arbeidsmarkt en sociaal culturele sector van basisonderwijs tot universiteit! Doel: leerlingen betekenisvolle praktijkervaringen bieden en daarmee bevorderen dat zij gerichte keuzes kunnen maken en in de toekomst kiezen voor banen en maatschappelijke inzet in onze mooie streek. Hoe? Mariëla van der Meer en Erika van der Heijden nemen u mee in de missie en aanpak!

Onderwijs en Arbeidsmarkt. MBO Rijnland werkt aan een project om niet alleen stageplekken te zoeken voor hun leerlingen, maar ook arbeidsplaatsen. Sommige starters op de arbeidsmarkt hebben meer begeleiding nodig, maar ook bedrijven hebben soms begeleiding nodig om hun te laten starten. Anders dan in het verleden krijgen zowel de starter als de ondernemer intensievere begeleiding met als doel het voor beiden succesvol nu en in de toekomst te laten verlopen. Er is geld vrij gemaakt voor dit project en momenteel wordt gewerkt aan de invulling.  

PLNT Leiden zet zich in om innovatie en ondernemerschap aan te jagen in Leiden en regio. Het centrum biedt hiervoor vitale grondstoffen, zoals een actieve community, divers netwerk, actuele kennis en flexibele ruimtes en werkplekken. Hier kunnen startups die bij PLNT gevestigd zijn profiteren en een vliegende start maken. Ook koppelt PLNT talent aan maatschappelijke partners en bedrijfsleven, met als doel om (nieuwe) oplossingen te vinden voor bestaande uitdagingen. Deze ideeën en oplossingen kunnen vervolgens uitgroeien tot nieuwe startups.

Terug naar het overzicht

Abonneer op onze nieuwsbrief