Gratis CIOS drieluik om nog gezonder te zijn

Datum : 22-06-2023 10:00

Meten, eten en bewegen voor bedrijven! (duur ± 2 uur)

Aangeboden door: Nova College CIOS Haarlem Hoofddorp
• Locatie: Sportpark Pioniers Nieuwe Molenaarslaan 10, 2134 AS Hoofddorp
• Doelgroepen: werknemers en leidinggevende van bedrijven. 
• Kosten: gratis
• Duur: ± 2 uur
• Datum: Dinsdag 20 juni 2023 of donderdag 22 juni 2023 tussen 10:00 tot 15:00 uur.

Exacte tijdstip in overleg.
Wat?
De meerwaarde van vitale werknemers en de verbondenheid van een team komt de prestaties op de werkvloer ten goede. Om een bijdrage te leveren aan de vitaliteit van uw werknemers bieden wij, CIOS sport, bewegen en gezondheid uit Hoofddorp, uw bedrijf een GRATIS drieluik aan!
In deze totaal ± 2 uur durende drieluik geven wij uw werknemers individueel en vertrouwelijk inzicht in hun fysieke gezondheid, laten we hen kennis maken met nieuwe sporten die aangeboden worden de gemeente Haarlemmermeer en stimuleren we zonder verplichtingen structureel bewegen. Denk hierbij aan activiteiten als; padel, footgolf, wandelen, yoga walkingfootbal, bootcamp, fitlessen en jeux du boules  etc.

Om tot slot de drieluik af te sluiten met een stukje over gezonde voeding. Dit laatste vindt plaats tijdens het zelf bereiden van een gezonde snack die genuttigd zal worden in informele setting waar ruimte is voor verbinding. Gunt u uw werknemers een leuk uitje die de vitaliteit van uw team kan bevorderen, mail dan voor meer informatie naar onderstaand mail adres of schrijf u in als team via de QR-code!

Na inschrijving zal er contact met u opgenomen worden om het aantal deelnemers van uw team en een exact tijdstip vast te stellen.
Wij kijken er naar uit om u en uw medewerkers te mogen ontvangen! innovatieproject@novacollege.nl
Voor vragen mail u naar: Aanmelden kan  hier voor dinsdag of donderdag:  innovatieproject@novacollege.nl

Abonneer op onze nieuwsbrief