zaterdag 7 oktober Bollenmarkt voor Fietsmaatjes Hillegom & Lisse

Datum : 07-10-2023 09:00

Bestellen kan nu ook!

Op zaterdag 7 oktober is het weer tijd om bloembollen in te slaan. Ook dit jaar organiseert Fietsmaatjes in samenwerking met het Fioretti college,  Ondernemend Hillegom en MeerBusiness Duin & Bollenstreek deze fleurige bollenmarkt. De opbrengst is geheel voor fietsmaatjes Hillegom Lisse.

Vanaf 9.30 uur tot 16.00 uur is de Bollenmarkt te vinden in het centrum van Hillegom bij de OUDE POMP. Tulpen, Narcissen, Hyacinten Amaryllissen en bijgoed, maar ook weer een kraam met prachtige tuinplanten.

Kom en steun Fietsmaatjes Hillegom Lisse en verwen uw tuin met prachtige voorjaarsbloembollen uit eigen regio.

Fioretti colleges Hillegom & Lisse
Dit jaar ondersteunen leerlingen van het Fioretti college  Fietmaatjes. Zij stellen mooie verrassingspakketten voor u samen.

De pakketten van € 10,- € 25,- € 50 of € 100 en bestaan uit  prachtige gemengde tulpen, (desgewenst ook Narcissen, Hyacinten en bijgoed). Het goedkoopste pakket bestaat uit minimaal 100 prachtige gemengde tulpenbollen en wordt tegen meerkosten door de leerlingen bij u thuisbezorgd of ligt op 7 oktober in een van de kramen voor u klaar. Bestellen doe je heel eenvoudig. Stuur een email naar db@meerbusiness.nl schrijf naam, adres, woonplaats en de pakketten van je voorkeur en wij regelen het verder! Vragen 06-53633364

Wil je dit voorjaar Klein Keukenhof in je tuin of een kleur- en geurrijk balkon?

Kom dan langs in de Houttuin bij de oude pomp in Hillegom. Van 9.30 tot 16.00 uur kun je kiezen uit een keur van bloembollen van gerenommeerde kwekers uit Hillegom en Sassenheim. Professioneel advies krijg je van “onze eigen” Ferdinand Warmerdam en Jan Vledder en zijn dochter.

Dé gelegenheid om je slag te slaan voor mooie kwaliteit bloembollen. Natuurlijk is Fietsmaatjes Hillegom Lisse ook met een duofiets aanwezig bij de Bollenmarkt. Vraag hen gerust naar het hoe en wat van het duofietsen. Je kunt informatie krijgen en als je dat wilt een klein proefritje maken. Er zijn vrijwilligers nodig die ervoor zorgen dat de gasten van fietsmaatjes  opbloeien, en daarvoor hoef je alleen maar samen door de Duin- en Bollenstreek te fietsen. Hoe mooi kan het zijn!

De in 2022 deelnemende bedrijven waren : Van Zyverden Sassenheim en uit Hillegom Green Garden Flower bulbs, Fred de Meulder, CS Weijers, Floralia en Jan Vledder Plant.

Abonneer op onze nieuwsbrief