The Beatles Revival werelds beste Beatles Tribute band komt weer naar de Bollenstreek

Datum : 08-06-2024 20:30

Datum : 08-06-2024

Beatles Revival (uit  Praag Tjechië)

8 juni 2024 aanvang 20.30 uur

Lowietje Lisse grens Hillegom

In 2024 is het alweer 60 jaar geleden dat the Beatles in Treslong Hillegom optraden. Op 5 juni 1964 was Hillegom in de ban van het bezoek van 's Werelds bekendste band ooit. Jimmy Nicol verving de met een keelontsteking gevelde Ringo Starr en de VARA maakte van het optreden opnamen die nu nog tot de verbeelding spreken op YOUTUBE. Het optreden ging de geschiedenis in als het vergeten optreden en dat was voor de stichting Beatles monument Treslong Hillegom het sein om te zorgen dat dit optreden nooit vergeten zou worden. Er kwam een schitterend monument dat bij de ingang van het van Nispenpark staat. Enkele jaren daarvoor organiseerden een aantal Beatlesfans in samenwerking met het Beatlesmuseum Alkmaar de grootste Beatlestentoonstelling ooit in Nederland gehouden en werd afgesloten met een geweldig concert van the Beatles Revival in de Nachtegaal in Lisse (tegenwoordig Lowietje Lisse) .

Ook de onthulling van het Beatlesmonument werd afgesloten met een fabelachtig optreden van Beatles Revival.
En nu 60 jaar later doet MeerBusiness in samenwerking met st. Beatles  Monument Treslong Hillegom het gewoon nog een keer.
Op 1 januari 2024 maken wij de tarieven  van de tickets bekend evenals de kosten van de heerlijke Beatles menu's.

Een Vega menu van Paul, of een wellicht het diner van George, John of Ringo. Wil je zeker zijn van een plek, mail dan vast naar frans@meerbusiness.nl The Beatles Revival World’s best Beatles Tribute band The Beatles zijn vaak geïmiteerd. Maar nog nooit was de gelijkenis zo groot als bij de zeer populaire Tribute band: The Beatles Revival dezelfde kapsels, dezelfde kostuums compleet met Chelsea Cavern Boots en de gebruikte instrumenten. Zelfs de chromen standers voor de versterkers zijn gelijk aan de originele. De bassist van The Beatles Revival leerde speciaal voor deze show net als Paul McCartney linkshandig basgitaar spelen. The Beatles Revival brengt het authentieke Beatles geluid dat niet te onderscheiden is van het origineel! Alles 100% live gespeeld! De band heeft ondertussen meer dan 2800 concerten over de hele wereld gespeeld waaronder inmiddels 3x voor ons in Hillegom en is daardoor de meest gevraagde Beatles band ter wereld. In de afgelopen periode was Beatles Revival o.a. highlight op het verjaarsfeest van de Britse Queen Elizabeth II, het trouwfeest van voetballer Ruud van Nistelrooy en speelden ze in de legendarische Cavern Club in Liverpool. De band was ook te zien op menig tv-programma!

Ga mee terug naar het Liverpool van de jaren 60 en beleef The Beatles zoals The Beatles hoort te zijn!

Dus samen met je collega's een onwijs gaaf en gezellig bedrijfsfeest organiseren????

(naast normale plekken zijn ook VIP tafels beschikbaar. hierover later meer)

Abonneer op onze nieuwsbrief