Meet and greet met uw toekomstige medewerkers

Datum : 14-02-2023 09:00

leerlingen van de gehele regio Haarlemmermeer en Bollenstreek-Noord. Voor al deze leerlingen, +/- 900,wordt een gezamenlijke Meet & Greet Evenement georganiseerd op 14 februari aanstaande.

De gehele dag door komen er groepen leerlingen naar Claus Park Collection in Hoofddorp. In de zaal die we ter beschikking hebben staat u of uw medewerker met een groot aantal collega's met elk hun eigen beroep.In uw beroepskleding en wellicht met wat materialen die tot de verbeelding spreken en waarmee u uw dagelijks werk kunt illustreren.   De jongeren zijn geïnstrueerd om met de beroepsbeoefenaren van hun keuze (2 á 3) in gesprek te gaan over het dagelijkse werk.  Doel is dat de jongeren uit de mond van een ervaringsdeskundige horen wat het beroep precies inhoudt, wat je moet kunnen, wat je kunt leren en hoe leuk het is om ..... te zijn.  Het gaat om alle denkbare beroepen. Niet alleen technische of verzorgende, maar ook administratie, planning, transport enzovoort.

 ER ZIJN MEER BEROEPSBEOEFENAREN NODIG
om dit evenement tot een succes te maken en alle jongeren een 'match' te laten maken. Bij een match maakt u met de jongere de afspraak dat hij/zij op 14 maart voor een bedrijfsbezoek/snuffelstage bij u langskomt.  Hoe leuk is dat, eerst spreekt u veel jongeren op 14 februari, dan komen op 14 maart de meest geïnteresseerden bij u langs om uw bedrijf te zien. Als deze jongeren thuis komen hebben ze veel te vertellen én ze hebben een beter beeld van hun toekomst.Meet Greet Experience (MGE) is een gezamenlijk evenement van alle vo-scholen in de Haarlemmermeer en Bollenstreek-Noord. In het vmbo draait het om voorbereiding op een vervolgopleiding en om het maken van een juiste keuze daarvoor. Tijdens de 'Meet' gaan leerlingen in gesprek met beroepsbeoefenaren en MBO opleiders. Doe mee! U kunt zich als bedrijf of mbo voor 14 februari 2023 aanmelden via deze link. MGE is onderdeel van loopbaanoriëntatie van 2e jaars leerlingen in het vmbo.

Abonneer op onze nieuwsbrief