Honkbalweek Haarlem 8 juli t/m 17 juli

Datum : 08-07-2022 00:00

De kaartverkoop voor de Honkbalweek gaat als een tierelier! Er zijn al meerdere dagen uitverkocht en ook de passe-partouts zijn schaars geworden. We hebben nu nog maar 40 passe-partouts voor het derde honk.

OP = OP,
dus bestel snel je kaarten hier. Upgrade. Heb je al kaarten voor één van de tribunes, maar wil je toch liever met vrienden borrelen in de Sports Bar op het VIP Deck of geheel verzorgd vanuit de VIP-Lounge naar de wedstrijden kijken? Tot 12 juni geven we je de gelegenheid jouw kaarten te upgraden. Stuur hiervoor een mail naar info@honkbalweek.nl  Voor de Sports Bar betaal je €52,50 p.p. voor een toegangskaart. Voor de VIP-Lounge betaal je €134,50 p.p. inclusief alle drank en drie heerlijke snacks voor twee wedstrijden. 

Lekker eten en drinken op het Food Court  Bij de Honkbalweek hoort natuurlijk een goede hap en een lekker drankje. Ons Food Court in de centraal gelegen Fanzone heeft dus voor elk wat wils.

We zijn heel erg blij met de volgende (lokale) partners: FrietHoes Haarlem, Roast Bistro Haarlem | Bar en restaurant, Restaurant Morris, Ital Casa, Koppes Gelato, Heineken Silver, Segafredo koffie en Fruit Kroon 

Reunion Day - Zondag 10 juli 
Wil je weten of je vrienden of oud-teamgenoten ook naar de Honkbalweek gaan? Meld je dan aan bij ons evenement op Facebook en tag je vrienden! Zo loop je elkaar niet mis en kun je als vanouds met elkaar genieten van mooie wedstrijden en de geweldige sfeer op de tribunes!

Ontmoet elkaar op de Honkbalweek REUNION DAY! 

Oude rivalen treffen elkaar op maandag 11 juli
Naast de geweldige openingswedstrijd van het toernooi tussen Team Kingdom of The Netherlands en Italië op vrijdag 8 juli, is er nog een historische titanenstrijd in de eerste dagen van de Honkbalweek. Op maandag 11 juli staan grootmachten USA en Cuba tegenover elkaar. De twee landen zijn gezamenlijk goed voor vier gouden, drie zilveren en twee bronzen Olympische medailles, maar liefst 19 Honkbalweek-titels en een ongelooflijke 45 Honkbalweek-podiumplaatsen. Wát een affiche voor de maandagavond. Koop snel je kaarten en aanschouw de historische krachtmeting live vanaf de tribune.  

Play-offs op donderdag 14 juli
Op donderdag 14 juli starten de play-offs. Alle zes teams zullen die dag spelen. De organisatie heeft besloten dat Team Kingdom of the Netherlands sowieso die dag zal aantreden om 19:30 uur. Twee wedstrijden van Team Kingdom of the Netherlands!

Op woensdag 13 juli om 17:30 uur spelen de Fastpitch softbalsters een uitzwaaiwedstrijd op weg naar hun EK. Van 24 tot en met 30 juli zullen zij in Spanje proberen hun eerste Europese titel sinds 2017 te veroveren. Deze wedstrijd is voor de ploeg van bondscoach Ferenc Jongejan het slotakkoord van een uitgebreide voorbereiding op het EK, met daarin onder meer deelname aan de prestigieuze Canada Cup.  En om 19:30 uur staat in de Honkbalweek Team Kingdom of the Netherlands  tegenover Japan, een toonaangevend team met hun eigen spectaculaire speelwijze. Ook dit is weer een veelbelovende wedstrijd! Kortom, het is een mooie kans voor de Nederlandse fans om de dames in eigen land nog eens in actie te zien en alvast naar die Europese titel te juichen!

Ben jij erbij op woensdag 13 juli voor twee wedstrijden van Team Kingdom of the Netherlands?! Koop je tickets hier. Nieuwe samenwerking met Synergy SportsHonkbalweek Haarlem heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Synergy Sports. Dit Amerikaanse bedrijf voorziet coaches en scouts in de Verenigde Staten van data-analyse en videocontent van spelers en teams. Van elke tijdens de Honkbalweek gespeelde wedstrijd worden videoclips, statistieken en data naar de VS gestuurd. Coaches en scouts kunnen vervolgens deze data gebruiken om spelers te scouten, te trainen en om een winnende strategie te bepalen voor hun team of club.       

Abonneer op onze nieuwsbrief