27ste Meer Jazz Festival in Nieuw Vennep op 1 en 2 juli 2022!

Datum : 01-07-2022 00:00

Op vrijdag 1 juli en zaterdag 2 juli is er in en voor de Rustende Jager te Nieuw Vennep een jazzfestival met 2 buitenpodia en 3 binnen podia. Een heerlijk programma met circa 30 bands, horeca, de uitreiking van de Meer Jazz Prijs en naast een algemene hoofdprogrammering ook talentenbands van diverse conservatoria. Bekijk HIER het volledige programma

Op 15 oktober is de 25ste editie van de International Big Band Competition in Schouwburg De Meers te Hoofddorp.  Een fantastisch big band festival met circa 15 deelnemende bands. Om dit allemaal mogelijk te maken vragen wij het bedrijfsleven uit de regio om te helpen deze gratis evenementen mogelijk te maken.

MeerJazz zoekt altijd naar sponsoren maar ook bedrijven die spullen kunnen leveren zoals, podia, aankleding, hekken, beveiliging, bloemen, eten en drinken, prijzen, technische ondersteuning, PR middelen en nog veel meer. Kunt u als bedrijf iets voor ons betekenen dan Meer Jazz uw bedrijf op een goede manier zichtbaar maken tijdens het evenement en mogelijk tijdens de relatieontvangst voorafgaand aan het festival. Neemt u aub contact op via info@meerjazz.nlHet grootste compliment is als u naar onze concerten en festivals toekomt om te genieten van hetgeen wij voor de regio Haarlemmermeer organiseren.

Abonneer op onze nieuwsbrief