Corso Toerrit zondag 10 april

Datum : 10-04-2022 08:30

Hoe bijzonder is het om met collega-ondernemers een mooie route met de auto te rijden door onze bloeiende bollenstreek?
St. Vrienden van het Bloemencorso Bollenstreek organiseert op zondag 10 april a.s. een Corso Toerrit door de bloeiende regio.

Tijdens de prijsuitreiking met borrel einde middag is er gelegenheid om te netwerken. En om eindelijk het juiste antwoord te horen op die ene vraag… Doet u ook mee?
Meld u dan hieronder snel aan om zeker te zijn van een ticket voor dit bijzondere event! Het aantal tickets is beperkt.   Voor de kosten hoeft u het niet te laten: 150 euro per auto excl. btw voor de gehele dag.

Per auto zijn 2 personen welkom. Inschrijven kan via de link Corso Toerrit
- Bloemencorso Bollenstreek (bloemencorso-bollenstreek.nl)                
De toertocht is uitgezet door de partners That's Lease en ABS Brouwer.  

Programma in het kort:
•             Ontvangst om 08.30 uur bij That's Lease, Madame Curiestraat 20 in Sassenheim
•             Onderweg haalt u de lunch op bij ABS Brouwer aan de Keyserswey 50 in Noordwijk.
•             Prijsuitreiking om 17.00 uur met borrel en hapje bij That’s Lease (einde event om 18.00 uur).  

Wij kijken er alvast enorm naar uit om u weer live te ontmoeten. En met elkaar langs de bloeiende bollenvelden te rijden op zoek naar antwoorden. Graag tot dan!   Met fleurige groet,   Henk van Ewijk voorzitter Vrienden van het Bloemencorso Bollenstreek     Achtergrond SVBB Vorig jaar is de opzet van de stichting Vrienden van het Bloemencorso Bollenstreek (SVBB) vernieuwd. Door het organiseren van evenementen zoals de Corso Toerrit en het corso ontbijt van 21 april, wil de SVBB gedurende het jaar warm contact houden met alle Vrienden en Business Partners. Vrienden en Business Partners zijn mensen en organisaties die het bloemencorso een warm hart toedragen. Zij leveren jaarlijks een financiële bijdrage aan het grote evenement Bloemencorso Bollenstreek. Meer informatie daarover vindt u hier. Dit jaar bestaat het Bloemencorso Bollenstreek 75 jaar. Een jubileum dat feestelijk gevierd zal worden, want het grootste lentefeest van Nederland leeft. Bij de inwoners van de streek, in Nederland en ver daarbuiten. Mede dankzij alle plaatsvervangende activiteiten die het bestuur van het Bloemencorso Bollenstreek organiseerde in april 2021 en 2020. Eind vorig jaar werd het evenement ingeschreven in de Inventaris Immaterieel Erfgoed Nederland.

Abonneer op onze nieuwsbrief