SAVE THE DATE 19 MAART 2022, GALA VOOR DE HERSENSTICHTING EN KIKA IN HUIS TER DUIN

Datum : 19-03-2022 20:00

Op 19 maart 2022 organiseren de Lions Noordwijk samen met de Hersenstichting en KiKa een grandioze avond vol allure in Huis ter Duin in Noordwijk, waarvan de netto opbrengst geheel ten goede zal komen aan “Kinderen met Hersen-aandoeningen / tumor”.

Naast een exclusief 4-gangen diner met wijnarrangement en vermaard entertainment en een afterparty wordt u de mogelijkheid aangeboden om op verschillende manieren de Hersenstichting en KiKa te ondersteunen. Een avond om aanwezig te zijn, een avond om te delen met uw relaties en een avond om niet licht te vergeten. Geniet bij mooi weer van het gastvrije terras en maak eventueel gebruik van de speciale aanbieding van Grand Hotel Huis ter Duin om te overnachten.

Kortom: een prachtige avond in avondkleding aan zee! Wij rekenen op uw komst! Reserveer uw stoel of tafel. De kosten inclusief ontvangst, diner, drank, afterparty en btw bedragen € 175 per persoon. Ook is het mogelijk om tafels voor 6, 8, 10 of 12 personen te reserveren. Bent u ook (weer) aanwezig? Dat zou fantastisch zijn, want samen kunnen we heel veel bereiken voor dit prachtige doel! U kunt uw galatafel of stoelen reserveren door een mail te sturen aan noordwijk@lions.nl.

Tot slot, mocht u mensen kennen die ook een bijzondere avond willen beleven met eigen relaties, zou u dan deze mail naar hen willen doorsturen? Hartelijke groet, namens Lions Club Noordwijk, de Hersenstichting en KiKa. Wilt u meer weten over onze goede doelen: www.kika.nl www.hersenstichting.n

Abonneer op onze nieuwsbrief