VIP-relatieavond 18 november Vrienden van het Bloemencorso Bollenstreek

Datum : 18-11-2021 19:30

 De stichting Vrienden van het Bloemencorso Bollenstreek (SVBB) organiseert op donderdag 18 november een VIP-relatieavond in het CNB aan de Heereweg 347 in Lisse. Deze avond is bedoeld voor ondernemers in de regio die het Bloemencorso een warm hart toedragen en Business Partner zijn of willen worden.

Business Partners steunen het Bloemencorso met een financiële bijdrage. Dat is belangrijk om het corso rijdend te houden.
De avond begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en eindigt om 22.00 uur.

Bol van inspiratie
Tijdens de VIP-relatieavond heten Willem Heemskerk (voorzitter Bloemencorso Bollenstreek) en Henk van Ewijk (voorzitter SVBB) de bezoekers welkom. Ook presenteren zij de nieuwe sponsorpakketten. Aansluitend is er volop gelegenheid om met elkaar te netwerken. Aan het einde van de avond ontvangen alle bezoekers een fleurige attentie, die bol staat van inspiratie.

Aanmelden
Vooraf aanmelden voor de VIP-relatieavond van 18 november is nodig en kan via de website www.bloemencorso.info/vrienden-van/activiteiten. Daar is ook het programma te vinden. Voor deze avond zijn de dan geldende RIVM- maatregelen van toepassing.

Achtergrond
SVBB Begin dit jaar is de opzet van de stichting Vrienden van het Bloemencorso Bollenstreek (SVBB) vernieuwd. Door het organiseren van evenementen zoals de VIP-relatieavond, wil de SVBB het hele jaar door warm contact houden met alle Vrienden en Business Partners. Vrienden en Business Partners zijn mensen en organisaties die het bloemencorso een warm hart toedragen. Zij leveren jaarlijks een financiële bijdrage aan het grote evenement Bloemencorso Bollenstreek.

Volgend voorjaar bestaat het Bloemencorso Bollenstreek 75 jaar.
Een jubileum dat feestelijk gevierd zal worden, want het grootste lentefeest van Nederland leeft. Bij de inwoners van de streek, in Nederland en ver daarbuiten. Mede dankzij alle plaatsvervangende activiteiten die het bestuur van het Bloemencorso Bollenstreek organiseerde in april 2021 en 2020.

Abonneer op onze nieuwsbrief