Zaterdag 30 oktober 2021 Bollenmarkt in de Hoftuin vóór het raadhuis van Hillegom

Datum : 16-10-2021

.Datum : 30-10-2021 Koop bloembollen direct van de eigen kwekers Om je een nu alvast een handje te helpen en om straks tijdens het 75ste Bloemencorso je eigen tuin, balkon of dakterras, net zo fleurig te laten zijn als de mooie Keukenhof organiseert st. Hillegom Marketing een super gezellige bloembollenmarkt waarop je je bloembollen direct van de eigen kweker kunt kopen.

Een hand vol kwekers doen mee en bieden een prachtig assortiment voorjaarsbollen, waaronder natuurlijk krokussen, narcissen, tulpen, hyacinten en diverse bijgoed. Ook voor kerst machtig mooie amaryllissen. En nog leuker. Je steunt daarmee fietsmaatjes Hillegom Lisse.

Maar natuurlijk ontvang je planttips en kun je  vragen stellen over deze producten.
De Bloembollenmarkt is geopend op zaterdag 30 oktober van 10.00 tot 16.00 uur.

Gratis bollen winnen?
Er is een rad van fortuin aanwezig en voor slechts twee euro (je steunt daarmee 100% Fietsmaatjes Hillegom /Lisse) kun je de bloembollen helemaal gratis winnen. Of wellicht win je wel een gratis kopje koffie. Gezellig wordt het in ieder geval.

De deelnemende bollenkwekers zijn:
van Zijverden Sassenheim en uit Hillegom
Greengardenflowerbulbs,
Fred de Meulder,
CS Weijers, en
Natural bulbs.
Dus gegarandeerd goede kwaliteit bollen TIP: Volgend jaar rijdt het Bloemencorso van de Bollenstreek voor de 75ste keer door de Bollenstreek dus dat wordt een groot feest. Ga nu zelf 75 miniuten tuinieren en maak van je eigen tuin een kleine Keukenhof.
Meer informatie Frans van der Riet 06-53633364 frans@meerbusiness.nl

Zaterdag 30 oktober 2021 Bollenmarkt in de Hoftuin vóór het raadhuis van Hillegom

Abonneer op onze nieuwsbrief