Op huizenjacht? MeerBusiness tipt u een villa die binnenkort te koop komt

Datum : 06-05-2024

Binnen enkele dagen komt  te koop: Adres: 2e Loosterweg 1, Hillegom   Vraagprijs : € 1.050.000,- k.k.

Bent u op zoek naar ruimte?
Dan is deze royale vrijstaande villa op een levendige locatie misschien iets voor u?  
Deze mooie villa is gelegen aan de rand van Hillegom, tegenover het NS-station, heeft een dubbele garage en parkeergelegenheid op eigen terrein.     Indeling begane grond:

U komt binnen in de statige hal voorzien van een prachtige marmeren vloer en open spiltrap naar de vide. In de hal bevindt zich de meterkast, garderobe en toiletruimte. De zeer ruime woonkamer heeft aan de voorzijde het zitgedeelte met een gezellige gashaard en sfeervolle erker. Aan de achterzijde bevindt zich de half open keuken met het eetgedeelte en dubbele openslaande deuren naar de achtertuin.

De keuken in U-opstelling is voorzien van een vaatwasser, combi-magnetron/oven, koelkast,(vriezer met lades) 5 pits inductiekookplaat en deur naar de dubbele garage. Via de garage bereikt u de bijkeuken. Deze handige bijkeuken/wasruimte is geheel betegeld en voorzien van een aanrechtblad, aansluitingen voor de wasmachine en droger, vaste kasten en een deur naar de achtertuin.  

1e Etage: Grote overloop met vide en toilet. Slaapkamer aan de voorzijde. De ruime en lichte badkamer is uitgevoerd met een hoekligbad,(met massage stralen) wastafelmeubel,(met dubbele wastafel) toilet en douchecabine.(met luxe douche unit) De ouderslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van 2 inloopkasten. Ruime derde slaapkamer boven de garage voorzien van een dakkapel, vaste kast en luik naar bergzolder.  

2e Etage: Via een vlizotrap bereikt u de zeer grote bergzolder voorzien van opstelling C.V.-combiketel en WTW-unit. Mogelijkheid om een vaste trap te plaatsen en meerdere extra (slaap)kamers te creëren. Tuin: De leuk aangelegde voortuin is voorzien van parkeergelegenheid op eigen terrein, sierbestrating en strak geschoren hagen met symmetrische patronen.

De achtertuin is speels aangelegd met diverse niveauverschillen en meerdere terrassen, zodat u de hele dag van het zonnetje kunt genieten. Helemaal achterin de tuin bevindt zich nog de houten berging met ‘achterom’.  

Garage: Deze dubbele garage (ca. 7 meter diep en 5,5 meter breed) heeft 2 roldeuren en biedt ruimte voor 2 auto’s.(voorzien van verwarming)

Algemeen:
- Bouwjaar: 2005;
- Woonoppervlak: maar liefst 237 m2;
- Perceeloppervlak: 797 m2;
- De achterzijde van de woning is voorzien van een luxe zonnescherm,(elektrisch) die het hele terras van schaduw kan voorzien;
- Naast de gebruikelijke clausules is de ‘niet-zelfbewoningsclausule’ van toepassing;
- Het sfeervolle historische dorpshart van Hillegom heeft een ruim winkelaanbod, gezellige terrasjes en diverse restaurants. Ook kunt u hier terecht voor uw dagelijkse boodschappen. En wilt u een dagje shoppen? Dan is Haarlem (dé winkelstad van Nederland en tevens bekend om zijn gezellige terrasjes en uitgaansgelegenheden) op slechts 10 kilometer afstand bereikbaar;
- Gunstige openbaar vervoer mogelijkheden: Het NS-station van Hillegom bevindt zich aan de overzijde. Tevens goede busverbindingen naar Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag;
- Ook de autosnelweg is makkelijk bereikbaar via de N206 (Haarlem-Leiden) en N207/A4 (Amsterdam-Den Haag);
- Hillegom biedt veel diversiteit in basisscholen en bij het Fioretti College Hillegom kan uw zoon of dochter terecht voor vmbo, mavo en havo;
- Hillegom is gelegen in het hart van de Duin- en Bollenstreek met diverse natuurgebieden in de nabije omgeving. Lekker wandelen in het prachtige duingebied tussen Noordwijk en Zandvoort? Of heerlijk uitwaaien bij het strand van Langevelderslag? Het is allemaal op fietsafstand!     Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto's en video op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. Tevens kunt u hier de relevante documentatie vinden.
Download de brochure via Funda om naar deze site te gaan. U en uw NVM-aankoopmakelaar zijn van harte welkom voor een bezichtigingsafspraak.  

Dus binnen een kwartier met de trein in het centrum van Haarlem of Leiden en toch in een heerlijk dorp wonen? Neem dan contact op met Corneel Berg van Berg Era Makelaars.

Berg ERA makelaars
Hoofdstraat 89, 2171 AS Sassenheim ·
0252 222 305

Op huizenjacht? MeerBusiness tipt u een villa die binnenkort te koop komt

Abonneer op onze nieuwsbrief