Boekuwzending klaar voor het Bloemencorso

Datum : 18-04-2024

Rik Balder, eigenaar van Boekuwzending.com is er klaar voor.
Deze keer hoeft hij geen pakketje te bezorgen want een van zijn mooie elektrische auto's, bij BUZ noemen ze deze Waggie's, rijdt komend weekend mee met het Bloemencorso van de Bollenstreek. Vrijdagavond door Noordwijkerhout en zaterdag van Noordwijk naar Haarlem.

En kom je Rik tegen?
Wedden dat hij niet alleen bezorgt met een glimlach maar vrijdag en zaterdag zal hij voor elk van de naar verwachting 1 miljoen bezoekers zijn inmiddels vermaarde glimlach tonen. Ook iets te bezorgen in Duin & Bollenstreek of elders, neem dan direct contact op met het meest betrouwbare bezorgbedrijf dat MeerBusiness jullie kan aanbevelen.

Rik zou het heel leuk vinden als jullie foto's van het corso van de BUZ Waggie willen delen op de Boekuwzending.com socials of appen naar Rik op +31624829436.

Boekuwzending.com Pakket versturen? Pallets? Documenten? Wij versturen van een envelop tot olifant en regelen alles voor jou. Vraag direct een passend tarief voor jouw zending op en maak gratis gebruik van onze online verzendtool. De verzendtool begeleid jou volledig door het gehele verzendproces. Wij adviseren jou over alles wat nodig is voor het verzenden, douanedocumenten, verzekeringen en verpakkingsadviezen. Dan weet je zeker dat je niks vergeet!   Neem contact op door te klikken op deze link.

 

Boekuwzending klaar voor het Bloemencorso

Abonneer op onze nieuwsbrief