Duurzaam Volgens Plan

Datum : 07-04-2024

Duurzaam Volgens Plan richt zich met “Bouwkundig Duurzaam Advies” op milieuvriendelijk bouwen & energie besparen, met als doel een toekomstbestendige en verantwoordelijke aanpak in alle projecten.

Voor advies staat Duurzaam Volgens Plan klaar om te ondersteunen.  
Eigenaar Enne - Pieter Wakelkamp (40 jaar) stelt zich graag aan u voor! Met ruim 20 jaar ervaring bij verschillende bouwkundig aannemers en in de adviesbranche. Ik heb veel ervaring opgedaan en bezit uitgebreide kennis als het gaat om bouwkundige detailleringen, planning en begeleiding. Naast mijn bouwkundige kennis heeft mijn passie voor installatietechniek mij gespecialiseerd in het onafhankelijk begeleiden van zonnepanelenprojecten en het maken van plannen om slim energie te besparen.  

Energie Besparen
Kleine aanpassingen kunnen al een significant verschil maken in energieverbruik. Veel energie gaat onnodig verloren, terwijl eenvoudige en slimme oplossingen voorhanden zijn. Daarom heeft Duurzaam Volgens Plan de energiescan ontworpen. Deze scan beoordeelt niet alleen de technische eigenschappen van een pand maar richt zich ook op het gedrag van de gebruikers. Dit kan leiden tot simpele en aanzienlijke besparingen, gewoon door te kijken hoe het pand gebruikt wordt. Een onafhankelijke energiescan kan waardevolle inzichten en oplossingen bieden.   “Immers iemand die gebaat is bij de verkoop van een product. Zal niet altijd volledig kijken naar het potentieel en is toch altijd net iets meer gebaat bij de verkoop van zijn / haar product!”  
NB: Wist je dat jij als ondernemer in de Gemeente Noordwijk gebruik kan maken van een “Gratis Energiescan”! Die is veel completer dan jij denkt en geeft jou uitgebreide handvatten hoe jij in de toekomst heel veel energie duurzaam gaat gebruiken en kan besparen.  

Bouwkundig Duurzaam Advies Duurzaam Volgens Plan uw partner voor:  
-        Energie
-        Zonnepanelen
-        Vergunningen
-        Subsidie
-        Beheer  
Daar waar ik niet de capaciteiten heb, of niet de kennis bezit ik over een aanzienlijk netwerk om kennis en expertise voor jouw project in te zetten. Denk hierbij aan tekencapaciteit, constructieberekeningen of ondersteuning van mijn adviezen met behulp van offertes.

Trotse winnaar van de 2e Prijs! Duurzaam Volgens Plan  
Natuurlijk hebben jullie dit niet gemist, maar ik vertel het toch nog maar even. Met veel plezier heb ik deelgenomen aan de JongeOndernemersPrijs van Meerbusiness Duin en Bollenstreek.
Graag nodig ik jullie uit om eens kennis te maken met Duurzaam Volgens Plan.  
Vriendelijke groet,    
Enne - Pieter Wakelkamp Duurzaam Volgens Plan | info@duurzaamvolgensplan.com | 06-86690949 | De Hooge Krocht 2 / c, Noordwijk

Meer informatie ga naar Duurzaam Volgens Plan

Duurzaam Volgens Plan

Abonneer op onze nieuwsbrief