NVGJ en ZVM gaan voor het goede doel

Datum : 04-04-2024

Dit jaar viert de NVGJ (*) haar 30-jarig bestaan! Iets om bij stil te staan, te vieren en iets terug te doen.

De zeer gewaardeerde sponsor Eric Venghaus kwam met het idee om een Charity toernooi te organiseren voor het goede doel, de Stichting Sint voor Ieder1.
Een stichting die zich inzet om kinderen die in (verborgen) armoede leven een cadeautje te geven met Sinterklaas. Een mooi initiatief, waar de NVGJ zich helemaal in kan vinden en waarvoor zij zich gaan inzetten.  Zie ook www.sintvoorieder1.nl

Op 27 juni wordt door NVGJ dit toernooi georganiseerd op en samen met de Haarlemmermeersche Golfclub.
De gasten worden ontvangen met koffie en gebak, daarna 18 holes Texas scramble, heerlijke borrel, omkleden, uitmuntend diner en een veiling met 5 zéér unieke kavels. Er is een Beat the Pro en een Hole-in-one auto.

NVGJ hoopt veel geld op te halen voor het goede doel, zodat zij aan het eind van de avond een mooie cheque kunnen overhandigen aan de stichting, die zelf ook aanwezig zal zijn.

Het organiserend comité bestaat uit Jur Raatjes (vz), Chris van der Vooren, John Dekker, Eric Venghaus en Madelon Barenbrug. Zij zijn al enkele maanden druk met de organisatie. Het is de bedoeling dat er flights verkocht gaan worden. Zie daarvoor het inschrijfformulier en ook deze flyer in de bijlage.

Het verzoek aan u is om te kijken of er binnen uw relaties liefhebbers zijn om zich voor deze wedstrijd in te schrijven. (En zelf kunt u dat natuurlijk ook doen.) Een flight kost  €1.600 , individueel inschrijven kost  € 400 .

Verspreid en kopieer deze flyer dus zo veel mogelijk. D

e stichting rekent op jullie!

(*) NVGJ staat voor Nederlandse vereniging van golfende journalisten

NVGJ en ZVM gaan voor het goede doel

Abonneer op onze nieuwsbrief