De Original Rubik's® Cube met bedrukking is een uniek relatiegeschenk

Datum : 23-03-2024

De Original Rubik's® Cube met bedrukking van een bedrijfslogo is een uniek en creatief relatiegeschenk dat perfect is voor bedrijven, stichtingen en organisaties. Hier zijn enkele voordelen van het inzetten van deze populaire puzzel als relatiegeschenk:
??Uniek en Memorabel: De Rubik's Cube is een iconische puzzel die wereldwijd bekend is. Door deze met jouw bedrijfslogo te bedrukken, creëer je een uniek en memorabel relatiegeschenk dat zeker de aandacht zal trekken.
??Educatief en Stimulerend: De Rubik's Cube is niet alleen leuk, maar ook educatief. Het stimuleert de cognitieve vaardigheden, ruimtelijk inzicht en probleemoplossend vermogen van de ontvanger. Door dit geschenk te geven, laat je zien dat jouw bedrijf waarde hecht aan ontwikkeling en groei.
??Promotioneel Effectief: Met jouw bedrijfslogo op de Rubik's Cube, wordt jouw merk op een speelse en interactieve manier gepromoot. Telkens wanneer de ontvanger de puzzel oppakt, wordt jouw logo gezien, wat kan leiden tot meer naamsbekendheid en merkherkenning.
??Team Building: De Rubik's Cube kan ook gebruikt worden als teambuilding activiteit. Door medewerkers uit te dagen om de puzzel op te lossen, bevorder je teamwork, communicatie en samenwerking binnen het bedrijf.
??Duurzaam en Kwalitatief: De Original Rubik's Cube staat bekend om zijn duurzaamheid en kwaliteit. Als relatiegeschenk symboliseert het de betrouwbaarheid en degelijkheid van jouw bedrijf. Al met al is de inzet van de Original Rubik's Cube met bedrijfslogo als relatiegeschenk een slimme en effectieve manier om jouw bedrijf te promoten, waardering te tonen aan klanten en relaties, en de betrokkenheid van medewerkers te vergroten. Het is een veelzijdig geschenk dat zowel plezier als zakelijke voordelen biedt. Naast Cubes zijn er veel andere Rubik's producten en schenksets. Mocht je meer informatie willen ontvangen of een aanbieding op maat laat het dan weten!

Laat je inspireren! Team 11C Ideas |  info@11cideas.com                     Barry van Eeden

De Original Rubik's® Cube met bedrukking  is een uniek relatiegeschenk

Abonneer op onze nieuwsbrief