Tespelduyn nodigt je uit en valt weer in de prijzen

Datum : 08-02-2024

In de maand februari nodigt Tespelduyn  je uit om samen te delen en te ontdekken in een sfeervolle omgeving.
Het speciaal samengestelde keuzemenu belooft een culinair avontuur waarbij je kunt genieten van de heerlijkste gerechten.   Dit is dé gelegenheid om samen met vrienden, familie of collega's te ontdekken wat Landgoed Tespelduyn te bieden heeft. Of het nu gaat om een gezellige lunch of een uitgebreid diner; zij zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Tespelduyn valt in de prijzen tijdens Nationaal Golf Congres
Landgoed & Golfbaan Tespelduyn uit Noordwijkerhout heeft tijdens het Nationaal Golf Congres in Den Bosch wederom het podium gehaald in de categorie beste horeca op een Nederlandse golfbaan. Met de landelijke 3e plaats levert Tespelduyn wederom een opvallende prestatie aangezien zij nu 6 jaar achtereen in deze top-3 staan. “Natuurlijk zijn wij apetrots op deze erkenning en is dit voor ons gehele team de mooiste beloning voor de inzet, passie en toewijding”, aldus Peter Duivenvoorde, directeur van Landgoed & Golfbaan Tespelduyn. “Deze prijs is een prachtige waardering voor onze voortdurende inzet om onze gasten een aangenaam verblijf te bieden en ook een bevestiging dat wij met de prachtige uitbreiding van ons restaurant de juiste stap hebben gezet”, vervolgt Duivenvoorde. Ook restaurantmanager Joyce Nederstigt is in haar nopjes. “Het is enorm fijn om juist onze kernwaarden terug te lezen in de beoordeling. Doordat wij onze eigen medewerkers op de eerste plaats zetten middels oprechte aandacht en persoonlijke ontwikkeling scoren wij zeer hoog op gastvrijheid, prijs-kwaliteit en sfeer. Natuurlijk maakt dit ons supertrots op ons prachtige team!”   Op het Nationaal Golf Congres komen ruim 400 gasten uit alle geledingen van de landelijke golfgemeenschap jaarlijks bijeen. De Nederlandse Golf Federatie, golfbanen, bestuurders, golfprofessionals en leveranciers praten elkaar bij over alle trends en ontwikkelingen in de golfbranche.

Gezellig kom jij ook? 
Op 8 maart nodigen zij je uit om te genieten van een exclusieve Dine & Wine 3-gangen keuzemenu, samengesteld met de meest heerlijke wijn-spijs combinaties. De avond wordt verrijkt met live muziek. Aarzel niet en reserveer snel, aangezien er slechts een beperkt aantal tafels beschikbaar is! Reserveren kan HIER

 

Tespelduyn nodigt je uit en valt  weer in de prijzen

Abonneer op onze nieuwsbrief