Trek jij troef met 11CIDEAS?

Datum : 06-02-2024

Waarom zijn speelkaarten een uniek relatiegeschenk?
Allereerst zijn speelkaarten tijdloos en worden ze al eeuwenlang over de hele wereld gebruikt. Of het nu gaat om een ontspannend potje poker met vrienden of een gezellige familiebijeenkomst met een kaartspel, speelkaarten zorgen voor plezier en verbinden mensen.  
Bovendien hebben speelkaarten een hoge gebruikswaarde. Iedere keer wanneer jouw klanten en zakenpartners een spelletje spelen met de Kobaldeck speelkaarten, zal jouw bedrijfslogo en huisstijl hen onder ogen komen. Dit zorgt voor een consistente, visuele herinnering aan jouw merk, waardoor jouw bedrijf op de voorgrond blijft in de gedachten van jouw klanten.  

Maar wat maakt onze Kobaldeck speelkaarten zo speciaal?
Allereerst is de kwaliteit ongeëvenaard. Gemaakt van duurzaam materiaal en bedrukt met professionele precisie, garanderen wij dat jouw speelkaarten er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook lang meegaan. De kaarten zijn flexibel en gemakkelijk te schudden, waardoor ze perfect zijn voor elke kaartspel-liefhebber.   Wat betreft het ontwerp van het doosje en de kaarten zelf, laat jouw creativiteit de vrije loop. Je kunt jouw eigen huisstijl volledig tot uiting laten komen, met jouw bedrijfslogo, kleuren en zelfs een uniek ontwerp. Dit geeft jouw relatiegeschenk een persoonlijke touch die gegarandeerd in het oog springt.  
Daarnaast zijn de Kobaldeck speelkaarten met doosje niet alleen geschikt als relatiegeschenk, maar ook als promotiemateriaal. Je kunt ze uitdelen op beurzen, evenementen of zelfs als onderdeel van marketingcampagnes. Door een spelletje kaarten aan te bieden, laat je zien dat je interesse hebt in connectie en ontspanning met jouw klanten.   Dus waarom kiezen voor de Kobaldeck speelkaarten met doosje gedrukt in jouw eigen huisstijl? Omdat ze van absolute topkwaliteit zijn, een uniek relatiegeschenk vormen dat lang meegaat en een blijvende indruk achterlaat bij jouw klanten. Bovendien kun je ze volledig aanpassen aan jouw eigen huisstijl, waardoor jouw merk consistent in beeld blijft.  

Wacht niet langer en investeer in deze unieke relatiegeschenken die zowel plezier als promotie bieden.
Neem vandaag nog contact met ons op om jouw eigen Kobaldeck speelkaarten te bestellen en jouw klanten te verrassen met iets speciaals!   Prijsoverzicht (*Excl. BTW en instelkosten)
Stuks   Prijs in euro’s per stuk*
125      3.79
250      2.79
500      2.10
1000    1.68
2500    1.37
5000    1.19  

Neem contact op voor meer informatie!
Team 11C Ideas |  info@11cideas.com                    
Barry van Eeden

Trek jij troef met 11CIDEAS?

Abonneer op onze nieuwsbrief