Bestuursleden gezocht die van een Uitdaging houden

Datum : 04-02-2024

Stichting Hillegom-Lisse-Teylingen Uitdaging (HLT U) stimuleert en ondersteunt dat maatschappelijk betrokken ondernemers uit onze regio lokale maatschappelijke organisaties (verenigingen, stichtingen) helpen met gesloten beurzen, in ruil voor een tegenprestatie. Het gaat bijvoorbeeld om inzet van menskracht (individueel of een team), overdracht van (afgeschreven)apparatuur of materialen,  kennisoverdracht etc. 

Als HLT Uitdaging zijn wij eigenlijk een "NL-doet" maar dan op lokaal niveau en het hele jaar door! Verenigingen en stichtingen hebben vaak behoefte aan ondersteuning, maar weten niet waar ze hun vraag kunnen stellen.

Ondernemingen hebben vaak veel te bieden, maar weten niet waar en hoe ze dat kunnen invullen.  HLT U brengt vraag en aanbod bij elkaar.  Wij matchen jaarlijks minimaal 50  bedrijven en organisaties met elkaar en dragen daarmee ook bij aan ondersteuning en versterking van lokaal vrijwilligerswerk. HLT U wordt hierin gesteund door o.m. de Rabobank, en de Gemeenten Hillegom en Teylingen. Om onze rol en daarmee onze functie in het maatschappelijk verkeer te versterken willen we graag ons bestuur, bestaande uit vrijwilligers, uitbreiden. We zoeken dan ook enthousiaste  ondernemers, die vanuit hun kennis en ervaring én vanuit hun regionale netwerk hieraan kunnen bijdragen. Nadere informatie via onze voorzitter, Henk Waling, 0651546689 of via info@HLTuitdaging.nl

Bestuursleden gezocht die van een Uitdaging houden

Abonneer op onze nieuwsbrief