finalisten Jonge OndernemersPrijs 2024 bekend

Datum : 26-01-2024

jurybijeenkomst
Afgelopen donderdag vergaderde de jury bij Nederzandt aan Langevelderslag in Noordwijk over de acht overgebleven kandidaten voor de Jonge OndernemersPrijs Duin & Bollenstreek 2024.
Traditiegetrouw mocht daar MeerBusiness Duin & Bollenstreek NIET bij aanwezig zijn. De keuze moet immers een volstrekt onafhankelijke keuze van de jury zijn en niet beïnvloed mogen worden door Wim noch Frans .
Maar de sfeer was uitmuntend, het diner uitstekend en de rekening.... uiteindelijk toch weer voor de heren van MeerBusiness :-)

Het lag in de bedoeling terug te gaan van 8 naar 3 kandidaten maar dat bleek net een brug te ver.

Er zijn nog 4 kandidaten over en eerlijk gezegd, het zijn dit jaar weer net als vorige edities, topkandidaten. Waar vorig jaar GEUZENET uit Hoofddorp de grote ster was, zijn de vier overgebleven kandidaten tot nu toe nog flink aan elkaar gewaagd.

Op 1 februari 2024 zal de jury, bestaande uit Rik Balder, Boekuwzending.com, Ingrid Kuijt  Provalu,  Angela van Dorssen Connecting Energy, Erika van der Heijden Talent4Life,Patrick vd Toorn  Rabobank Bollenstreek, , Peter Steenbergen advocaat van Steenbergen Agri-legal en Steenbergen Incasso, en Max Uphoff directeur BLIJLES , een bezoek brengen aan de overgebleven kandidaten en zal 21 maart 2024 tijdens het Grand gala in Fioretti college Hillegom blijken wie er dit jaar met de eer zal strijken.

De overgebleven kandidaten in alfabetische volgorde:

  • Bionomic uit Oegstgeest
  • Discover the Spark uit Voorhout
  • Duurzaam Volgens Plan uit Noordwijk en
  • Via Mathilda uit Hillegom

Wat valt er dit jaar te winnen?
Voor de winnaar ligt er naast vanzelfsprekend eeuwige roem een mooie AWARD klaar.
Een jaar lang membership van MeerBusiness inclusief elk kwartaal een gratis artikel in de nieuwsbrief
Een mooi artikel in het glossyblad LEVEN!
Een vaartocht voor het gehele team met MeerBusiness met een sloep van Olympia Charters uit Warmond
Waardevol  coaching advies van Angela van Dorssen van Connecting Energy en
Gratis toegangskaarten voor Business Bites Bollenstreek 2024

Ook de overige finalisten blijven niet met lege handen staan. Zij ontvangen naast een jaar lang gratis membership van MeerBusiness een adviesgesprek met Angela van Dorssen van Connecting Energy en 2 toegangskaarten voor Business Bites Bollenstreek 2024.

Maar wie zijn de kanshebbers van 2024.
Bionomic uit Oegstgeest
Diederik Mud & Stan Aanhane zijn de oprichters van Bionomic. Bionomic is een innovatieve biotech onderneming, gespecialiseerd in de ontwikkeling van biopesticiden en detectiemethoden voor de agrarische sector. Gevestigd in Oegstgeest, richt Bionomic zich op duurzame gewasbescherming en biedt het een unieke combinatie van detectie- en (biologische) bestrijdingsmiddelen tegen pathogenen zoals de Fusarium schimmel in bloembollen. Dit onderscheidt hen van concurrenten zoals Bayer en BASF, die voornamelijk inzetten op chemische of minder efficiënte biologische oplossingen. Onze aanpak richt zich op effectiviteit en duurzaamheid.
Discover the Spark
Met Discover the Spark helpt Marja van de Riet (geen familie) anderen om te ontdekken wat hun ‘spark’ is. Waar krijgen ze energie van, wat is echt belangrijk voor ze en wat hebben ze nodig om datgene te doen waar ze het meeste energie van krijgen. Dat doet Marja door één-op-één coaching, door training te geven en door het begeleiden van inspirerende teamsessies met behulp van Insights profielen. Per persoon kijkt zij wat nodig is om hun spark te ontdekken! In het grote aanbod aan coaches en trainers onderscheidt Marja zich onder andere door het succesvol afronden van gecertificeerde opleidingen (Nonons Amsterdam – Coach Intensive, Coach Expert, Train Intensive) in het vakgebied.

Duurzaam Volgens Plan
Als zelfstandig expert in duurzaam bouwkundig advies zet Enne-Pieter Wakelkamp via Duurzaam Volgens Plan in voor energiebesparing en de energietransitie van de bebouwde omgeving. Met zijn uitgebreide ervaring combineert hij creatieve ideeën en financieel inzicht om bij te dragen aan duurzame bouwprojecten. Zijn aanpak, van concept tot realisatie, resulteert in oplossingen die voldoen aan de huidige eisen en op onafhankelijke wijze betaalbaar worden gemaakt. Enne-Pieter legt een sterke nadruk op milieubewuste oplossingen voor de toekomst van de Bollenstreek, zodat opvolgende generaties hier kunnen blijven wonen, werken, leven en recreëren en genieten.

ViA Mathilda
ViA Mathilda, Online Officemanager. helpt ondernemers die willen opschalen en professionaliseren maar dit niet kunnen omdat alles in hun hoofd zit en niet is vastgelegd in processen. Zij zorgt ervoor dat zij weer overzicht krijgen in hun financiën, administratie, processen, mailbox, agenda en klantenbestanden, zodat zij weer gefocust kunnen werken. Dit draagt bij aan meer vrije tijd en aaneen hogere klanttevredenheid, meer klanten en meer omzet. Mathida's positie in de markt: is begonnen als Virtual Assistant (VA), maar heeft de functie inmiddels gewijzigd naar OnlineOffice Manager, omdat dit beter weergeeft wat zij aanbiedt en nog beter weergeeft hoe zij kan helpen.

Wilt u ook aanwezig zijn bij de Grand finale van de Jonge OndernemersPrijs Duin & Bollenstreek 2024, Kijk dan hier wat de mogelijkheden zijn of stuur een e-mail naar frans@meerbususiness.nl

 

finalisten Jonge OndernemersPrijs 2024 bekend

Abonneer op onze nieuwsbrief