Jaarprogramma MeerBusiness gepresenteerd tijdens ondernemersborrel

Datum : 21-01-2024

Het jaar is goed gestart met een uitstekend verzorgde netwerkborrel bij INTRATUIN Lisse. 
Zo'n 50 MeerBusiness members en nieuwsbrieflezers waren op de nieuwjaarsbijeenkomst afgekomen en waren getuige van de plannen voor het komend jaar. Klik HIER voor een pdf van het volledige programma.

Hieronder een greep van de activiteiten de komende maanden:

Begin van het jaar verwelkomen wij VVD Tweede kamerlid Thierry Aartsen met MKB in portefeuille. in maart, de finale en gala van de Jonge OndernemersPrijs Duin & Bollenstreek, in april, wij zijn bij het Bloemencorso met een leuke bijeenkomst .
Ook in april 2024 start weer een nieuwe jaargang van the Circle of connection met Angela van Dorssen.
Op 6 mei staat  koken met ondernemers en directeuren op de agenda .

We moeten nog een datum prikken voor de Muze Noordwijk en Floraris Lisse maar wel een spannend idee. In mei staat verder de kunst centraal. Museum  de Zwarte Tulp het  Beatles en Elvis Presleymuseum Alkmaar .

In juni samen met MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol tijd voor de Haringparty. In juli & augustus varen wij weer met een sloep van Olympia Charters en is het tijd voor de Honkbalweek. Op 27 augustus de start van het nieuwe seizoen Business & Bites Bollenstreek. In September , de derde woensdag in september wel te verstaan, het Miljoenennota ontbijt van Moore MKW.

Ook in september de nieuwe mogelijkheden om reclameborden, hockers of plantenbakken e.d. te laten ontwerpen en produceren door leerlingen van het Fioretti college. In Oktober zijn wij weer uitgenodigd om naar de Tweede kamer in Den Haag te gaan met aansluitend een heerlijk diner.

Lopen wij met een Business team de Vierdaagse van de Duin & Bollenstreek en gaan wij weer langs bij Jan Six X de heer van Hillegom in Amsterdam om zijn waanzinnige mooie Six collectie te bekijken met wederom een zeer select gezelschap. Voor het Business Bollenstreek Open , een fantastisch golfevent op de Haarlemmermeersche, zullen wij binnenkort een datum prikken..

En tenslotte ontvangen wij de Sint en de kerstman nog en ook dat is nog niet helemaal bekend. Maar ja dat is nog zo ver weg.  U ziet een membership van MeerBusiness kost geen geld maar levert alleen maar op.  

 

Jaarprogramma MeerBusiness gepresenteerd tijdens ondernemersborrel

Abonneer op onze nieuwsbrief