Inspirerende bijeenkomst KTS met evt. diner

Datum : 18-12-2023

Beste ondernemers,
Teylingen College KTS, MeerBusiness Duin- & Bollenstreek en Talent4live nodigen jullie van harte uit voor een inspirerende bijeenkomst, waarin we samen de verwachtingen en leermogelijkheden tussen ondernemers en onderwijs willen inventariseren.

Tijdens deze bijeenkomst, die plaatsvindt in een World café-setting bij de KTS in Voorhout, willen we een open dialoog creëren waarin de behoeften en wensen van zowel bedrijven als onderwijs centraal staan.
We geloven dat een goede samenwerking tussen ondernemers en school van onschatbare waarde is voor het succes van de leerlingen in het bedrijfsleven. In het onderwijsprogramma van de KTS is veel ruimte voor levensecht leren, het leren wordt zo betekenisvol en contextrijk als mogelijk gemaakt.

Zo werken en leren de leerlingen in de bovenbouw in een levensechte omgeving tijdens de praktijklessen, wordt theorie zoveel als mogelijk geïntegreerd in de praktijk en maken leerlingen kennis met de beroepspraktijk door middel van stages in het bedrijfsleven.
Het doel van deze bijeenkomst is om bedrijven de gelegenheid te bieden aan te geven wat zij nodig hebben vanuit het onderwijs.
Tegelijkertijd kan worden gesproken over wederzijdse verwachtingen met betrekking tot stages en begeleiding van leerlingen.

We willen een vruchtbare omgeving creëren waarin ideeën worden uitgewisseld en waarin we gezamenlijk kunnen werken aan het versterken van de band tussen bedrijfsleven en onderwijs.
Daarnaast is er de mogelijkheid om ervaringen te delen en is er ruimte om nieuwe contacten op te doen en elkaar te inspireren. Wij hopen dat je aanwezig kunt zijn en jouw enthousiasme met ons wilt delen.

Samen kunnen we een inspirerende leeromgeving creëren waarin iedereen het beste uit zichzelf haalt.

Datum:            donderdag 8 februari 2024
Locatie:           Teylingen College KTS - Leidsevaart 4 - Voorhout
Aanvang:        16.30 uur (inloop vanaf 16.15 uur)
Programma     
16.15 – 16.30 uur: Inloop        
16.30 – 17.00 uur: Welkom en presentatie ‘Levensecht leren’ door Dennis Engelhart  (Directeur KTS) en Ben van der Ark (Executive Chef Grand Hotel Huis ter Duin)
17.00 – 17.30 uur:  Rondleiding door de school
17.30 – 18.00 uur:  World café gericht op de doelstelling van de bijeenkomst 
18.00 – 19.00 uur:  Diner in restaurant De Jonge Garde (*) * Er is de mogelijkheid om deel te nemen aan het diner in restaurant De Jonge Garde van de KTS. Deelname is op inschrijving, uiterlijke inschrijfdatum: 15 januari 2024.
De kosten van het diner (vier gangen, incl. afsluitend koffie/thee) bedragen € 19,50, excl. drankjes.
Bij inschrijving voor het diner graag eventuele allergieën en/of dieetwensen doorgeven. Graag ontvangen wij uiterlijk 15 januari een bevestiging van jouw aanwezigheid. Dit kan via wim@meerbusiness.nl.

Locatie KTS Leidsevaart 4 2215 RE Voorhout
Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein van de KTS.


Met vriendelijke groet,
Dennis Engelhart Teylingen College KTS
Erika van der Heijden  & Jolanda LooijeTalent4live
Frans van der Riet Wim Kruyt MeerBusiness Duin- en Bollenstreek

Inspirerende bijeenkomst KTS met evt. diner

Abonneer op onze nieuwsbrief