Kom u nieuwe medewerkers ontmoeten op 13 februari in Hillegom

Datum : 08-12-2023

Uw werknemer van de toekomst zit al op school, wellicht Fioretti Hillegom of op één van de andere 9 scholen in de regio Haarlemmermeer en Bollenstreek-Noord.
Ruim 1000 leerlingen van deze scholen laten we op 13 februari 2023 kennismaken met bedrijven uit de regio tijdens ons Meet & Greet Event. Dat zijn alle 2e klas leerlingen die op het punt staan een beroepsprofiel te kiezen.

Op alle scholen zijn de leerlingen voorbereid om een gesprek te voeren met beroepsbeoefenaren. 

Wat doe je op een dag, als je ziekenverzorger bent? Of onderhoudsmonteur? Of verkoper? Of welk ander beroep dan ook.
De leerlingen komen bij je aan tafel, zien iets interessants en gaan in gesprek. Of ze hebben van tevoren op de website van MGE gezien bij welk bedrijf ze zeker in gesprek willen.

Wij, van Fioretti en MeerBusiness  nodigen speciaal de partners van het Fioretti College Hillegom uit om op 13 februari met één of meer medewerkers aanwezig te zijn om met de jongeren in gesprek te gaan.  Natuurlijk neem je materiaal mee ter ondersteuning van het beroepsbeeld en ben je er in je werkkleding.  

Dit jaar maken we voor het MGE op 13 februari 2023 gebruik van een prachtige en zeer ruime locatie bij Intratuin in Hillegom. Gebruik zelf deze link hiernaast om in te schrijven, of bel BRUNO MOL  om deelname door te geven: 06-51114007  

Zijn persoonlijke verhaal. "Toen ik 16 jaar was, in 1980, mocht ik, Bruno Mol,  met een bus van school mee naar de vliegtuigfabriek van Fokker. Ik was overweldigd door de prachtige fabriek, de vliegtuigen die ze maakten, het interessante werk. De vriendelijke voorlichting van medewerkers. Het maakte een onuitwisbare indruk op mij. Solliciteren werd mij heel gemakkelijk gemaakt en  voor ik het wist zat ik met drie klasgenoten op de bedrijfsschool van Fokker. Ik heb er ongeveer 9 jaar met veel plezier gewerkt en veel geleerd voordat ik het onderwijs in ging.  Ik gun jongeren van nu ook een dergelijke ervaring. En dan liefst bij één van die prachtige bedrijven of instellingen in de eigen regio.
Bruno Mol docent Fioretti college Hillegom

 

Kom u nieuwe medewerkers ontmoeten op 13 februari in Hillegom

Abonneer op onze nieuwsbrief