Swingline Warmond, trots member van MeerBusiness

Datum : 06-12-2023

Maud en Jeroen Wijnands, sinds 2022 eigenaren van SwinglineGolfshop zijn in de regio bekend om hun kennis van het golfspel, maar zeker ook om hun service en kwaliteit. De shop bestaat al ruim 20 jaar en is inmiddels een begrip in de regio en daarbuiten.

Heel veel golfers hebben de shop inmiddels weten te vinden en hebben kennis kunnen maken met het Swingline Golfstore team. Het assortiment van Swingline biedt voor iedere golfer van elk niveau een brede keuze.

Het Swingline team werkt samen met A gekwalificeerde PGA professionals van de Swingline Golfschool waardoor u ook voor een les bij de golfschool terecht kunt. Deze professionals van Swingline golfschool onder leiding van Augie Jong A Tai geven les op een van de mooiste locaties van Nederland midden in de randstad.

De oefenfaciliteiten zijn zeer uitgebreid, de driving range van Dekker Golf in Warmond heeft 36 ruime overdekte afslagplaatsen waar gebruik gemaakt wordt van Trackman range zodat u ook virtueel een rondje golf kunt spelen en gericht kunt trainen. Verder is er een hele grote puttinggreen en oefenbunker en zelfs 3 oefenholes. Dit schitterende complex beschikt over verlichting waardoor er ook in de avonden voldoende mogelijkheden zijn om te oefenen. Het is het ideale trainingscentrum voor zowel de beginnende golfer en gevorderde golfer. Het mooie sfeervolle clubhuis, Timber Club kijkt uit op de golfbaan Kagerzoom en de drivingrange en is zeer aangenaam om voor of na uw ronde of training een drankje en hapje te doen.

Veerpolder 202361 KV Warmond071 301 11 32 info@swingline.nl

Swingline - Golfschool & Golfshop in Warmond

In februari start MeerBusiness weer met de "het gaat weer kriebelen golflessen" 8 lessen en een aansluitend 9e ronde over de unieke Bolstrabaan in Vijfhuizen. Wedden dat wij ons zeker melden op Kagerzoom.

ps MeerBusiness zal de golflessen op maar liefst 4 banen organiseren. Tespelduyn Noordwijkerhout (2x), the Dunes Zandvoort (2x), Haarlemmermeersche golfclub Vijfjhuizen  (2+1) en Kagerzoom Warmond 92x)

Swingline Warmond, trots member van MeerBusiness

Abonneer op onze nieuwsbrief