nieuwe wetgeving omtrent herbruikbare koffie- en theebekers

Datum : 06-11-2023

De nieuwe wetgeving omtrent herbruikbare koffie- en theebekers zal vanaf 2024 van kracht zijn. Dit betekent dat bedrijven geen plastic wegwerpbekers meer mogen gebruiken voor het serveren van koffie. Deze maatregel is een belangrijke stap in de strijd tegen wegwerpplastic.  
Het idee achter deze wetgeving is om het gebruik van herbruikbare mokken te stimuleren. In plaats van stapels kartonnen wegwerpbekers naast het koffieapparaat, zullen er binnenkort herbruikbare mokken beschikbaar zijn. Dit zal niet alleen bijdragen aan het verminderen van plastic afval, maar ook koffiedrinken tot een compleet andere beleving maken.   Voor bedrijven betekent dit dat zij op zoek moeten gaan naar het perfecte kopje voor op kantoor. Hierbij is alles mogelijk, of het nu in de huisstijl van het bedrijf is, met een leuke quote of enkel het logo. Het is belangrijk om rekening te houden met bepaalde aspecten, zoals de hoogte van het kopje en of deze nog onder het koffiezetapparaat past. Laat je hierin adviseren, zodat je vanaf januari kunt genieten van een vers bakje koffie uit een fantastisch kopje.  
De overgang naar herbruikbare koffie- en theebekers zal niet alleen bijdragen aan een duurzamere samenleving, maar ook zorgen voor een positieve verandering in onze dagelijkse koffieroutine. Laten we samen streven naar een wereld zonder wegwerpbekers en genieten van onze koffie in een herbruikbare mok. Bij 11Cideas heeft u veel keuze op direct aan de wetgeving te voldoen en kantoor of werkruimte op de vrolijken.

Kijk HIER eens op de website en bestel snel

nieuwe wetgeving omtrent herbruikbare koffie- en theebekers

Abonneer op onze nieuwsbrief