Laat je inspireren door dit adembenemende verhaal!

Datum : 29-10-2023

Op 24 November vieren we het 10-jarig bestaan van transformatie en persoonlijke groei met de introductie van het nieuwe ForteVital, de onthulling van nieuwe expedities en een lezing van een hele bijzondere spreker.    Naast een gezellige avond en een introductie aan mogelijke nieuwe avonturen, willen wij jou de kans bieden om jezelf te laten inspireren om alles uit jezelf te halen. In deze bijzondere lezing van Evert Heintz leer je hoe jij je ongekende vermogens kan ontdekken en zo de flow en energie in je eigen leven kan verhogen.

Het verhaal van Evert Heintz
Evert legt vanuit zijn ervaring als bergbeklimmer de link met vitaliteit en optimisme. In de lezing zal hij openlijk praten over zijn bijna doodervaring op een van zijn avonturen en publiek inspireren dat we als mens veel meer kunnen dan we vaak denken.   Tijdens een val in een vijftien meter diepe gletsjerspleet, belandde Evert op een sneeuwbrug die op dat moment zijn leven redde. Gedurende de overlevingssituatie die volgde, heeft hij ruim 2 uur gefunctioneerd tussen leven en dood.   
Bij ForteVital geloven we in groei, bewustwording en het creëren van een leven vol energie en welzijn.   
Evert heeft doormiddel van zijn levenservaringen een krachtig totaalconcept ontwikkeld, de Piramide van Inzicht, opgebouwd uit zes essentiële elementen die elkaar versterken: 
Verantwoordelijkheid, de basis van de piramide
(Oordeelvrije)
aandacht
Mindset
Ademhaling
Beweging
Voeding
Deze elementen vormen de sleutel tot het verhogen van je energieniveau en het verbeteren van de kwaliteit van je leven en werk. Met de Piramide van Inzicht leer je bewust verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen welzijn.  

Met deze lezing daagt Evert je uit om meer uit jezelf en je toekomst te halen. Door concrete voorbeelden vanuit zijn jarenlange klimervaring, zijn overlevingssituatie in de gletsjerspleet en de Piramide van Inzicht, slaat Evert een brug tussen de limitaties die wij op onszelf zetten, en wat wij daadwerkelijk allemaal kunnen bereiken met de juiste instelling.    Wil je meer leren over het adembenemende verhaal van Evert Heintz en hoe het jou kan helpen om je leven naar een hoger niveau te tillen? Meld je dan nu aan voor ons ForteVital Event en ontdek deze waardevolle inzichten uit eerste hand.   Deze lezing wil je niet missen! Laat jezelf inspireren en geef je op voor het ForteVital 10-jarig jubileumevent. 

ps. Unieke promotie! Breng een vriend, familielid of kennis mee naar dit event we hebben een zeer mooie bonus die we de 24ste gaan bekend zullen maken. 

Kom en vier met ons mee! Maak kennis met oude vrienden, ontmoet nieuwe mensen die net zo gepassioneerd zijn over avontuur als jij, en ontdek wat de toekomst voor ForteVital in petto heeft.   Reserveer snel je plek! Om ervoor te zorgen dat deze bijzondere bijeenkomst niet misloopt, raden we je ten zeerste aan om snel je plek te reserveren. De locatie heeft slechts plaats voor 50 mensen, dus wees er snel bij. En het beste nieuws is dat er geen kosten aan verbonden zijn!    We kijken er enorm naar uit om samen met jou een avond vol inspiratie, avontuur en verbinding te beleven. Tot ziens op het ForteVital 10-jarig jubileumevenement!

Laat je inspireren door dit adembenemende verhaal!

Abonneer op onze nieuwsbrief