Bolstra (par 3) ‘Winteravond’ Wedstrijden

Datum : 29-10-2023

Na een geslaagd zomerseizoen gaat HGC de Bolstra donderdagavond wedstrijden weer organiseren tijdens de donkere winterperiode.
De eerste wedstrijd vindt plaats op 9 november 2023 en vervolgens elke donderdagavond tot en met de feestelijke afsluiting van het winterseizoen op 14 maart 2024.  

De Bolstra avondwedstrijden zijn bedoeld voor leden en niet-leden. We hebben de starttijden zodanig gepland, dat je ook na je werk of andere bezigheden nog een gezellige wedstrijd kan spelen.  Wij willen je graag uitnodigen hieraan deel te nemen. Vraag ook collega’s, familie, vrienden en vriendinnen om mee te doen en schrijf in!  
Par-3 Bolstra-baan
De Bolstra is een uitdagende qualifying par 3 baan met mooie all-weather afslagplaatsen met gele en rode tees, grote greens, echte bunkers en spannende waterpartijen. Zeer afwisselende holes vanaf 65 meter voor de kortste hole tot 188 meter voor de langste hole. Een prima wedstrijd- en oefenbaan. EN de baan is verlicht!  
De wedstrijd
De wedstrijden starten om 17.45 uur met een gunshot start, waarbij iedereen gelijk start op alle holes van de Bolstra baan. Na afloop van de wedstrijd eten we gezamenlijk de Bolstra Special Dagschotel.   Inschrijven Inschrijven voor een of meerdere wedstrijden kan via de Bolstra button op de HGC website of via onderstaande link https://www.hgcgolf.nl/Vereniging/Wedstrijden/Bolstra-Winteravond-Wedstrijden 
Graag de gevraagde gegevens invullen. Je kunt ook inschrijven door het beantwoorden van deze mail. Geef dan even aan voor welke datum (data) je wilt inschrijven. Leden kunnen ook via de wedstrijdmodule inschrijven. Inschrijving staat open voor de komende 6 weken. De inschrijving voor de betreffende week sluit op woensdag om 10.00 uur. Elke woensdagavond wordt de startlijst bekend gemaakt en aan alle deelnemers gemaild.   Kosten Deelname voor niet-leden bedraagt € 27,50 p.p. (inclusief inschrijfgeld wedstrijd, greenfee en dagschotel). Leden van de HGC betalen € 20,00. De dagschotel wordt na afloop van de wedstrijd geserveerd.  
Klassement golf
Wij gaan een klassement bijhouden, waarbij voor de top 7 van elke wedstrijd punten te verdienen zijn. Nr. 1 krijgt 9 punten; nr. 2 krijgt er 7; Nr. 3 krijgt er 5; vervolgens 4, 3, 2 en 1 punt(en). Winnaar van het klassement is diegene die de meeste punten gewonnen heeft. Daarnaast gaan we natuurlijk ook weer Vlotbruggen (biljarten). Een hilarisch slot van de avond, waarbij iedereen probeert om op een speciale plank op het biljart met 3 biljart ballen zoveel mogelijk punten te halen. Ook hiervan houden we een klassement bij. We zien je graag op donderdag 9 november voor de 1e editie van de Bolstra Winteravond
Wedstrijd!
Schrijf je snel in, want VOL = VOL!    Met sportieve groet, Bolstra Commissie Ans, Geert-Jan, Camiel en Rudolf

Bolstra (par 3) ‘Winteravond’ Wedstrijden

Abonneer op onze nieuwsbrief