CTS group MeerBusiness golftoernooi mooi succes

Datum : 22-10-2023

Op donderdag 19 oktober werd het eerste CTS group MeerBusiness golftoernooi gespeeld op de prachtige Haarlemmermeersche golfbaan. Met een fantastische groep sponsors en een sterk en gezellig speelveld ging 4PROCES er met de schitterende hoofdprijs van door.
Een VIP arrangement in de VIP box van de CTS group bij de wedstrijd van de Conference League tussen AZ en Aston Villa.
Het was nog even spannend. Even leek het erop of 4PROCES er met alle prijzen vandoor zou gaan. Maar de RABObank ploeg scoorde op de valreep met Ron Hooijman net even beter in de wedstrijd over 9 holes.
Maar uiteindelijk ging 4PROCES er met de Vip tickets vandoor. Omdat de neary en de longest samen 20 punten opleverden en de wedstrijd 10 punten won 4PROCES met 20-10 van de RABO. Grote man aan 4PROCES zijde was Victor Tijbout  (een super overhemd PEER) die zowel de neary als de longest op zijn naam wist te brengen.
Greaterst talent bij de clinic bleek Jaap Kae (super overhemd van PEER). Gedurende de wedstrijd werden de deelnemers verrast door vestigingsdirecteur Marcel Wijnberger van Sligro met een heerlijke slice pizza en reed Wim Kruyt de gehele dag rond met zijn golfcaddy. Maar er waren meer verrassingen. Patrick Vergeer van Kadoburo zorgde voor een magnifieke goody bag met heerlijke producten van zijn huismerk Moments aangevuld met een surprise en bloembollen van CTS group en Royal van Ree. De gehele dag werd fraai op de foto gezet door fotograaf Wilco (klik hier zodra de foto's klaar zijn) . Kortom een succesvolle dag die in het voorjaar van 2024 zeker een vervolg zal krijgen. 
CTS group MeerBusiness golftoernooi mooi succes

Abonneer op onze nieuwsbrief