Wanda de Mooij van Uitgeverij Verhagen nieuwe MeerBusiness Member

Datum : 27-09-2023

En weer mag MeerBusiness een nieuw member introduceren. Wanda is in de Duin & Bollenstreek weliswaar bij velen een bekend gezicht, maar voor hen die Wanda nog niet kennen. Bij deze:

Ik ben Wanda de Mooij. Ik werk nu zo’n 9 jaar als media-adviseur bij Uitgeverij Verhagen. Uitgeverij Verhagen is al bijna honderd jaar een zelfstandige uitgeverij in de Duin- en Bollenstreek en regio Leiden. Uitgeverij Verhagen richt zich vooral op het uitgeven van lokale huis-aan-huiskranten en itemkranten. Elk nieuwsblad heeft een eigen website met actueel nieuws en verschillende advertentiemogelijkheden. Print en web versterken elkaar. Steeds meer bedrijven ontdekken dat zij print hard nodig hebben om zichtbaar te zijn op het web.
Om alle lezersgeneraties te bereiken is het inzetten van een combinatie van beide media het meest effectief. Lokaal, betrokken en betrouwbaar zijn kernwoorden waar Uitgeverij Verhagen voor staat. Met in iedere plaats een eigen redactie- en salesteam blijft zij dicht bij de ondernemers en dicht bij de inwoners. Wanda is verantwoordelijk voor de huis- aan huisbladen in de Bollenstreek.
Dit zijn:   -          De Hillegommer -          LisserNieuws -          De Teylinger -          Noordwijkerhouts Weekblad -          De Noordwijker

Wanda de Mooij van Uitgeverij Verhagen nieuwe MeerBusiness Member

Abonneer op onze nieuwsbrief