2 succesvolle bijeenkomsten op één dag

Datum : 21-09-2023

Woensdagochtend 20 september was het voor de ondernemers uit de Duin & Bollenstreek al vroeg aktie. Het was weer tijd voor het traditionele Miljoenennotaontbijt van Moore MTH Noordwijk en Meerbusiness Duin & Bollenstreek in ‘t Huys Dever in Lisse.
Naast de behandeling van het Bealstingplan 2024 ook aandacht voor de zgn. BBB in de plannen: Bieraccijns omhoog, Boetes voor verkeersovertredingen omhoog, en Belastingen aangepast. De experts van Moore MTH Hans van Schie en fiscalist Rob Thijssen namen  de aanwezigen mee in het Belastingplan 2024.Huys Dever verzorgde als vanouds de koffie en thee en MeerBusiness de croissants. Het was een smakelijke, leerzame en gezellige bijeenkomst!

foto's Hans van Schie

Een paar uur later was de watertoren Bollenstreek the place to be. De maandelijkse ondernemersborrel van MeerBusiness werd gecombineerd met de lancering van INFOREGIO (editie Haarlemmermeer) en aankondiging dat in 2024 INFOREGIO ook een editie Duin & Bollenstreek zal lanceren. Marco Griekspoor (INFOREGIO) en Frans van der Riet (MB) tekenden hun samenwerkingsovereenkomst in aanwezigheid van zo'n 100 aanwezigen. Vervolgens kregen alle aanwezigen de gelegenheid alle 6 de nieuwe etages van de watertoren te bezoeken. een eyeopener voor menigeen. 

Als klap op de vuurpijl werd ook de aftrap gedaan van de Jonge OndernemersPrijs Duin & Bollenstreek 2024. Ondernemingen gestart na 1 januari 2021 kunnen meedingen naar de titel Jonge Ondernemers 2024. 21 maart 2024 zal de winnaar bekend gemaakt worden tijdens de grand finale in het Fioretticollege Hillegom. Lees hier binnenkort alles over op de site of in de nieuwsbrief van MeerBusiness. foto's van het event binnenkort in de fotogallery.

2 succesvolle bijeenkomsten op één dag

Abonneer op onze nieuwsbrief