Kom dit jaar met het hele team naar het KerstFestival bij van der Valk Sassenheim!

Datum : 19-09-2023

Het duurt nog even voor het kerst is , maar alvast nadenken over hoe je met jouw collega’s het jaar wilt afsluiten en welk geschenk daarbij hoort, dat kan maar vast geregeld zijn. KerstFestival heeft  opnieuw de leukste kerstbeleving voor jullie.

We nemen je dan ook graag mee met het KerstFestival van 2023. Het KerstFestival wordt ook dit jaar weer gehouden op de luxe in kerst aangeklede locatie van der Valk Sassenheim. Met een borrelplein, een fraaie kerstmarkt met een mooi aanbod aan geschenken, muzikaal entertainment en een hapje en drankje staat dit KerstFestival garant voor een gezellig moment én een blijk van waardering voor het team.

Iedereen ontvangt bij aankomst een shoppingbag en een bedrag aan kerstduiten en krijgt daarmee toegang tot de kerstmarkt waar zij hun kerstgeschenk naar hartenlust bij elkaar kunnen shoppen. Succes gegarandeerd! Breid je arrangement uit met een Life Cooking diner of andere diner opties. Dat is absoluut een leuke aanvulling op je bezoek! 

Kom gezellig op woensdag 13, donderdag 14 of vrijdag 15 december naar het KerstFestival bij van der Valk Sassenheim.
 
Download HIER de brochure of op onze website: www.kerst-festival.nl  En kijk voor een impressie onze video  https://youtu.be/C8s33FDOFhs)  

Kom dit jaar met het hele team naar het KerstFestival bij van der Valk Sassenheim!

Abonneer op onze nieuwsbrief