Ontdek het 'Bio Bollen Event': Beleef de Natuur bij Natural Bulbs in Hillegom

Datum : 06-09-2023

Natural Bulbs, specialist in biologische bloembollen, opent op 28 oktober 2023 haar deuren voor het 'Bio Bollen' evenement. Tijdens dit unieke event kunnen bezoekers een kijkje achter de schermen nemen en kennismaken met de wereld van biologische bloembollenteelt. Natural Bulbs nodigt tuinliefhebbers van alle leeftijden uit om tussen 10:00 uur & 13:15 uur of tussen 13:45 uur & 17:00 uur tegen een toegangsprijs van slechts €5,- de wereld van ecologisch tuinieren te verkennen.

Leer waardevolle tips en tricks en ontdek hoe je jouw tuin op een milieuvriendelijke manier kunt onderhouden. "Met het 'Bio Bollen' evenement willen we mensen laten kennismaken met de schoonheid en voordelen van biologische bloembollenteelt", aldus Robert Heemskerk, directeur van Natural Bulbs.

"Bezoekers krijgen de kans om onze biologische bloembollen te ontdekken en meer te leren over onze duurzame processen."

Tijdens het evenement kunnen bezoekers interactieve lezingen en workshops bijwonen. Daarnaast kunnen ze ook biologische bloembollen aanschaffen om hun tuinen op een milieuvriendelijke en gezonde manier te verfraaien. Het 'Bio Bollen' evenement bij Natural Bulbs belooft een inspirerende dag vol ontdekkingen te worden. Kom en beleef de prachtige wereld van bloemen! Voor meer informatie over het 'Bio Bollen' evenement en Natural Bulbs: Natural Bulbs Event | Natural Bulbs NL meer informatie klik op DEZE LINK

Ontdek het 'Bio Bollen Event': Beleef de Natuur bij Natural Bulbs in Hillegom

Abonneer op onze nieuwsbrief