Business & Bites Bollenstreek “het was weer geweldig”

Datum : 23-08-2023

Een uitverkocht huis, of eigenlijk tuin, met maar liefst 555 uitgegeven toegangskaarten. Schitterend weer en alleen maar gezellige mensen, fantastische horeca , een stampvolle fietsenstalling en voor de liefhebber een heerlijk sigaartje. Het noodscenario, oversteken naar INTRATUIN Lisse, was ook dit jaar gelukkig niet nodig. Hooguit voor de deelnemers die met de auto naar het machtige event gekomen waren. Business & Bites Bollenstreek blijft het grootste en het mooiste netwerkevent van de Duin & Bollenstreek. Bekijk een moment van het event door Willemijn Jansen MeerBusiness HIER

Het event bleek schitterend aangekleed met de prachtige duurzame ballonnenbogen, bomen en statafels van Balldeco. Het “waterbed” van Goodnight en de fraaie welkomststeiger van schildersbedrijf van der Zaal en Verkeerskundig Adviesbureau Roodenburg. Ook de fraaie auto’s van Schneider en That’s Lease, fotograaf Mike van Bemmelen, Ferocius events, Ruud Vink, de diverse ondernemersverenigingen, de heerlijke tent van Alpha en de fraaie bar van Wereld-wijnen maakte het event kleurrijk. Zelfs de afvalcontainers van Meerlanden zorgde voor een fraaie aankleding.

Maar goed, wat wil je nog meer in de prachtige ambiance van Huys Dever.  En dan hebben wij het nog niet eens gehad over de perfecte catering van Baaij catering, de Lekkerste koffieboon, de Heerekamer Lisse, Wereld Wijnen Lisse, de Olmenhorst, Smaakhuis Lisse, Sushi Class, Disarronno International  en Intratuin Lisse.  Zo iedereen genoemd, nou ja mochten wij iemand vergeten zijn dan maken wij dan volgend jaar meer dan goed. Dat doen wij, en noteer dat maar vast in de agenda. 27 augustus 2024. Standaard de dinsdag nadat de scholen weer begonnen zijn in de Duin & Bollenstreek.

Binnenkort alle foto's op deze site. Heb jij foto's gemaakt? Stuur ze naar frans@meerbusiness.nl

Business & Bites Bollenstreek “het was weer geweldig”

Abonneer op onze nieuwsbrief