Meerlive zoekt sponsors

Datum : 17-08-2023

"Wat is het toch jammer dat zoveel evenementen kwijtraken in Haarlemmermeer".  Zo begint de oproep voor sponsors en geïnteresseerden van Meerlive. En de oproep gaat verder:

Want hoe leuk is het om dorpsgenoten, vrienden en bekenden weer te zien en spreken tijdens een mooie avond of middag, en daarnaast ook als ondernemer de gelegenheid te hebben om jouw bedrijf te promoten!  Wij (organisatie Meerlive) doen er daarom met een kleine groep vrijwilligers alles aan om Meerlive wel door te laten gaan en daarmee de traditie van dit dorpsfeest voor te zetten.

De huidige economische situatie dwingt ons daarbij om creatief te zijn en naar andere mogelijkheden te kijken waarop we dit mooie en gezellige evenement neer kunnen zetten voor Haarlemmermeer. Livemuziek en gezelligheid als basis Meerlive is en blijft een pleinfeest waarbij iedereen kan genieten van goede livemuziek. We vinden het ook belangrijk dat het een betaalbaar evenement blijft voor alle inwoners en voor bedrijven, waarbij wij er voor zorgen dat iedereen droog staat als er een bui valt en ook een drankje kan drinken in het zonnetje.

Meerlive 2023 graag samen met jullie
Maar Meerlive kan niet zonder lokale sponsoren; ondernemers die het ook belangrijk vinden dat we een stukje cultuur, onderlinge verbondenheid en gezelligheid behouden in onze gemeente. En ondanks alle uitdagingen die ondernemers hebben, wellicht toch een mogelijkheid zien om Meerlive 2023 te ondersteunen.

Maak Meerlive mee, zoals de artiest het meemaakt
Voor onze sponsoren hebben we dit jaar een grote backstage; één ruimte, overdekt èn outdoor, waar artiesten, organisatie, techniek, medewerkers en sponsoren elkaar ontmoeten. Vanuit de backstage, op een verhoogd podium naast de artiesten, is er een prachtig uitzicht over het plein en kan iedereen onbeperkt genieten van koude drankjes, hapjes en heerlijke muziek.

Sponsorpakketten We bieden 2 sponsorpakketten aan:  
Backstage-pakket voor € 750,- ex BTW;  3 dagen passe-partout voor 2 personen (totaal 6 kaarten) voor de backstage, inclusief hapjes en drankjes Uw bedrijfslogo op een volledig 1/1 LED-scherm.  

Plein-pakket voor € 100,- ex BTW;  10 pleinkaarten voor de dag(en) naar keuze  
Optioneel Extra backstage kaarten per stuk; € 75,- ex BTW
Uw bedrijfslogo op een volledig 1/1 LED-scherm; € 400,- ex BTW
Hekwerkbanner; € 200,- ex BTW  

Vragen of suggesties? Neem dan contact op met Dominique van den Boom via 06-52334168, of stuur een mail naar info@meerlive.nl.
Geen vragen, maar gewoon meedoen? Een reply op deze mail is voldoende.  
  Met vriendelijk groet,  
Team Meerlive Martin, Robert, Vincent, Birgit, Taco & Dominique  

meer info zie site Meerlive of klik HIER

Meerlive zoekt sponsors

Abonneer op onze nieuwsbrief