Goed nieuws in het verschiet voor komend weekend

Datum : 10-08-2023

De weergoden voorspellen stralend weer, precies op het juiste moment voor onze parkingsale & zomermarkt*.
Op 19 & 20 augustus zal de parkeerplaats van INTRATUIN Lisse transformeren tot een waar koopjesparadijs!
Ontdek fantastische aanbiedingen en onweerstaanbare kortingen op tal van producten die jouw zomer nóg sprankelender maken.  

Struin langs de schitterend versierde stands waar lokale ambachtslieden, kunstenaars en ondernemers hun unieke creaties en producten met trots tonen. Van met liefde vervaardigde kunstwerken tot trendy zomermode, van vintage schatten tot culinaire hoogstandjes – op deze bruisende markt vind je werkelijk van alles.  

Of je nu op jacht bent naar koopjes of gewoon wilt genieten van een zonnige dag vol plezier, de parkingsale & zomermarkt bij Intratuin Lisse zijn de ideale bestemming. Kom gezellig langs, nodig je vrienden en familie uit, en beleef een weekend vol plezier en geweldige aanbiedingen!    

* Opmerking: De zomermarkt is alleen op zaterdag, terwijl de parkingsale op zowel zaterdag als zondag plaatsvindt.    

  Intratuin Lisse is een vooraanstaand tuincentrum dat bekend staat om zijn uitgebreide assortiment aan tuin- en interieurproducten, evenals een scala aan evenementen en activiteiten voor het hele gezin. Gelegen in het hart van de bollenstreek, biedt Intratuin Lisse een unieke winkelbeleving voor liefhebbers van tuinieren, woningdecoratie en het buitenleven.   Intratuin Lisse is elke dag geopend tot 17:30 uur (zondag tot 17:00 uur). Op elke donderdag en vrijdag is het koopavond tot 21:00 uur. Voor meer informatie over het tuincentrum kunt u terecht op www.intratuin.nl/lisse of op de socialmediakanalen: @intratuinlisse.  

Goed nieuws in het verschiet voor komend weekend

Abonneer op onze nieuwsbrief