11Cideas: de BIC® Clic Stic balpen is de ideale keuze.

Datum : 02-08-2023

Of je nu op zoek bent naar een uniek relatiegeschenk of je bedrijf wilt promoten, de BIC® Clic Stic balpen is de ideale keuze. Deze balpen combineert modern design met flexibiliteit en betrouwbaarheid, en kan volledig naar jouw wensen worden gepersonaliseerd. Met de Mix&Match matt en frosted kleurencomponenten kun je eindeloos combineren en de pen samenstellen die perfect bij jouw stijl past.

Kies uit een breed scala aan kleuren en creëer een opvallend ontwerp dat de aandacht trekt. Voeg je logo, slogan of bedrijfsnaam toe voor een professionele uitstraling die je merk versterkt. De BIC® Clic Stic balpen is niet alleen een visueel aantrekkelijke pen, maar ook een uiterst betrouwbare schrijfinstrument. Met de gepatenteerde BIC Easy Glide-inkttechnologie kun je soepel en moeiteloos schrijven, zonder te vlekken of te klodderen. Dit maakt de pen ideaal voor dagelijks gebruik, zowel op kantoor als onderweg.

Deze promotionele pen is niet alleen functioneel, maar ook duurzaam. De hoogwaardige materialen zorgen voor een lange levensduur, waardoor je langdurig kunt genieten van je investering. Bovendien draag je bij aan duurzaamheid, want de BIC® Clic Stic balpen is voorzien van de BIC Ecolutions-certificering. Dus, waar wacht je nog op? Kies voor de BIC® Clic Stic balpen en geef je merk een boost. Laat je creativiteit de vrije loop en personaliseer deze moderne, flexibele en betrouwbare pen met jouw logo of slogan. Maak indruk op klanten, medewerkers en zakenrelaties met dit praktische en stijlvolle relatiegeschenk. Bestel vandaag nog jouw gepersonaliseerde BIC® Clic Stic balpennen en ervaar de kracht van promotie op maat.

Team 11C Ideas                      Barry van Eeden
Naar de site klik HIER

11Cideas: de BIC® Clic Stic balpen is de ideale keuze.

Abonneer op onze nieuwsbrief