Golfballenaanbieding UITVERKOCHT

Datum : 20-08-2023

Helaas wij zijn inmiddels door onze 4.000 golfballen heen en daarmee is deze actie uitverkocht. Binnenkort een nieuwe aanbieding.

MeerBusiness maakte een aantrekkelijke deal met Wilson en u kunt meeprofiteren. want goedkoper kan echt nergens! 
Wij hebben een optie op ruim 200 dozijn hoogwaardige golfballen.

WilsonDuo Soft golfbal
Bestel nu minimaal 288 golfballen (24 dozijn) inclusief uw eigen logo of tekst voor slechts € 1,45 per bal (*). Dit is echt een fenomenale prijs voor deze kwalitatief hoogwaardige Wilson golfbal. Profiteer direct  en bestel vóór 10 september deze Wilson Duo Soft Golfbal.

(*) excl. btw en excl € 40,-- instelkosten. 1 logo, meerdere logo's kosten op aanvraag.
Niet MeerBusiness members betalen € 1,75 per bal. (en dat is nog steeds een spotprijs)

Wilson Duo Soft
De zachtste golfbal ter wereld zeggen de kenners, ontworpen om hogere balsnelheden te leveren voor een grotere afstand zonder in te leveren op het geweldige gevoel dat de bal kenmerkt.

SNELHEIDSVERHOGENDE KERN VOOR MEER AFSTAND.
Een snelheidsverhogende kern zorgt voor meer afstand door maximale energieteruggave bij impact. Dit resulteert in schoten die verder vliegen en gemakkelijker lanceren met minder inspanning.

RIGHT TO THE FAIRWAY
De combinatie van snelle balsnelheid en lage driver spin zorgt voor een rechte, lange balvlucht. Dit helpt golfers om hun prestaties op de baan te verbeteren.

Wie is Wilson?
De Wilson Sporting Goods Company is een Amerikaanse fabrikant van sportartikelen uit Chicago. Het bedrijf is vooral bekend om zijn tennisrackets en zijn kwalitatiefhoogwaadige golfballen, maar het produceert verder ook sportmaterialen voor andere sporten.

Wie is Swingline
Daadwerkelijke levering vindt plaats via levering door Swingline Warmond, golfshop & Golflessen. Swingline Golfshop is in de regio bekend om zijn kennis van het golfspel, maar ook om zijn service en kwaliteit. We bestaan niet voor niks al 20 jaar. Swingline golfschool, gelegen in Warmond, heeft ervaren golfleraren die op een gezellige en professionele manier les geven

Meer reviews HIER

Golfballenaanbieding UITVERKOCHT

Abonneer op onze nieuwsbrief