GreenTix: “Ons doel is ontzorgen”

Datum : 12-06-2023

Je hebben het vast wel gelezen: Europese wetgeving gaat bedrijven verplichten duurzaam te opereren. Zie bijvoorbeeld deze link https://www.change.inc/retail/is-het-einde-van-greenwashing-in-zicht-transparantie-is-een-nieuwe-modus-waar-iedereen-aan-moet-wennen-40033

Onze MeerBusiness member GreenTix doet precies dat: door Gtx aan te kopen (en eventueel door te geven aan je klanten) laat je hen
- gecertificeerd
- bomen planten in bijv. Suriname, en kan je jouw CO2-uitstoot compenseren.

Die CO2-uitstoot kan je eenvoudig berekenen: kijk op www.Greentix.org .

Bij voldoende enthousiasme zullen  wij in samenwerking met GreenTix ook een bijeenkomst organiseren. Laat het ons weten!  

Trek uw koolstofvoetafdruk in balans en geef de planeet een welverdiende adempauze met GreenTix.  
GreenTix is niet zomaar een digitale munt - het is een valuta met een geweten, geboren uit de noodzaak om klimaatverandering aan te pakken. We zijn er trots op de eerste munt te zijn die daadwerkelijk bomen en CO2-compensatie vertegenwoordigt.

Ons doel?
Het voor bedrijven eenvoudiger maken om hun missie om CO2 te verminderen te realiseren.   Bij elke transactie met GreenTix draagt u bij aan een groenere wereld. Onze unieke aanpak koppelt de waarde van elke GreenTix munt direct aan tastbare, real-world inspanningen om CO2 te verminderen. Dat betekent dat elke keer dat u een GreenTix munt uitgeeft of koopt, u helpt bij het planten van bomen en het financieren van projecten voor koolstofcompensatie over de hele wereld.  

En dat is nog niet alles - GreenTix maakt CO2-compensatie niet alleen mogelijk, maar ook gemakkelijk en transparant. Ons gedecentraliseerde, blockchain-gebaseerde systeem zorgt voor een ongekende mate van traceerbaarheid, zodat u precies kunt zien hoe uw geld bijdraagt aan de wereldwijde inspanning om CO2-uitstoot te verminderen.   Met GreenTix is duurzaamheid niet langer een moeilijk te bereiken doel, maar een naadloos onderdeel van uw dagelijkse transacties. Doe met ons mee op deze reis om de wereld te veranderen, één GreenTix tegelijk : Kijk op www.greentix.org !        

GreenTix: “Ons doel is ontzorgen”

Abonneer op onze nieuwsbrief