Verbod op wegwerpbekers opgelost? Bij 11cideas wel!

Datum : 23-05-2023

Vanaf 2024 is het verboden om wegwerpbekers te gebruiken op kantoor. Het is tijd om over te stappen op herbruikbare bekers!  
11Cideas biedt de perfecte oplossing: bedrukte koffiemokken, kop en schotels en theeglazen. Deze zijn niet alleen duurzaam, maar passen ook perfect bij iedere onderneming.

Laat jouw logo of een persoonlijke boodschap op de bekers drukken om een professionele uitstraling te geven.
De bekers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van top bedrukking. Dit zorgt ervoor dat de bekers langer meegaan en niet snel kapot gaan. Daarnaast zijn ze gemakkelijk schoon te maken en te hergebruiken. Dit bespaart niet alleen in de kosten door het niet aanschaffen van wegwerpbekers, maar ook in de hoeveelheid afval dat wordt geproduceerd.

Of het nu gaat om een vergadering in de ochtend, een brainstormsessie in de middag of een ontspannen theepauze na het werk, de bekers van 11Cideas zijn perfect voor elke gelegenheid. Met jouw custom design laat je een professionele indruk achter op elke klant of collega. Wacht niet langer en stap over op onze bedrukte koffiemokken, kop en schotels en theeglazen. Neem contact met Barry op voor meer informatie of om jouw bestelling te plaatsen 

Team 11C Ideas                       
Barry van Eeden 
Barry@11cideas.com

Verbod op wegwerpbekers opgelost? Bij 11cideas wel!

Abonneer op onze nieuwsbrief