Het tiny house van de KTS Voorhout is te koop!

Datum : 11-05-2023

De verkoopbrochure van het tiny house is klaar! U kunt de brochure hier downloaden. Bent u geïnteresseerd in een rondleiding door het tiny house?

Neemt u voor een afspraak alstublieft contact op met Goedhart Makelaars, telefonisch via: 071 – 331 34 84 of per e-mail via: wonen@goedhartvastgoed.nl.

Na bezichtiging van het tiny house kunt u een bod doen via een biedingsformulier. U kunt dit formulier en de brochure digitaal of in print opvragen bij de makelaar.

De KTS vindt het belangrijk, dat het tiny house een mooie bestemming krijgt. Daarom wordt er van geïnteresseerden ook een motivatiebrief verwacht, wanneer zij een bod uitbrengen. Het tiny house is gebouwd door vierdejaars leerlingen van de KTS, met het profiel BWI (Bouwen, Wonen en Installeren) en PIE (Produceren, Installeren en Energie).

Voor het eerst is er door BWI- en PIE-leerlingen gewerkt aan een gezamenlijk project, over een periode van drie schooljaren. Het project tiny house is een mooi voorbeeld van levensecht leren, dat op de KTS hoog in het vaandel staat. Dat het tiny house uiteindelijk wordt verkocht, heeft de leerlingen extra gemotiveerd. Het tiny house is gebruiksklaar en hoeft alleen te worden aangesloten op het elektriciteitsnet en het riool. Er zitten een complete keuken, badkamer en CV-installatie in. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws over het tiny house!Er is gefilmd in het tiny house voor 'BO springt op groen', het duurzaamheidsprogramma van de omroep van de Bollenstreek. De aflevering waar het tiny house in voorkomt: 'Bouwen aan de toekomst' , kunt u hier bekijken.De KTS wordt voor de verkoop van het tiny house geadviseerd en geassisteerd door Goedhart Makelaars & Taxateurs.

Het tiny house van de KTS Voorhout is te koop!

Abonneer op onze nieuwsbrief