Stayrelaxed Outdoor Living nieuwe MeerBusiness member

Datum : 10-05-2023

Alexandra Kemp en Stefan Ippel zijn drie jaar geleden met hun droom begonnen en zijn onlangs bij een MeerBusiness bijeenkomst geweest. "Een leuke en interessante club, daar willen wij best bij horen". Met die reactie is MeerBusiness natuurlijk helemaal happy.

Stayrelaxed Outdoor Living is een bedrijf gespecialiseerd in advies, de verkoop en montage van overkappingen, geïsoleerde serres en zonwering voor zakelijke en particuliere klant. Begonnen in Katwijk en sinds enkele maanden gevestigd in Sassenheim. Wattstraat 64. Een mooie uitgebreide showroom en kantoor met toekomstvaste mogelijkheden. 

De twee partners zijn het over één ding eens. Zij willen dé overkappingsspecialist van de Duin en Bollenstreek worden en zijn al goed op weg. Inmiddels kunnen de twee al een prachtige portfolio laten zien van super geslaagde overkappingen bij een grote variatie van particulieren en bedrijven. Over niet al te lange tijd staat een MeerBusiness bedrijfsbezoek op de planning, maar voor hen die niet kunnen wachten staan de deuren vanzelfsprekend wagenwijd open.

StayRelaxed Outdoor Living
Wattstraat 64
2171TR Sassenheim
0252-272799
info@stayrelaxed.nl 
www.stayrelaxed.nl 

Stayrelaxed Outdoor Living nieuwe MeerBusiness member

Abonneer op onze nieuwsbrief